1.3 milyon dolara cep telefonu alır mısınız?

Haber Giriş : 17 Mart 2007 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu soruya "iki lüks daire parasını basar alırım" yanıtını vermek yetmiyor çünkü sizin için bu telefonlardan birinin üretilmesi, 'özel ricaya' bağlı.

100 YTL'nin altında fiyatlarla satılan cep telefonları, bu ürünü sadece konuşmak için kullananların ilgi odağı durumunda. Çok farklı bir fiyat aralığında olup konuşmaya yaramasına bile gerek olmayan cep telefonları da bulunuyor.

Goldvish'in 1.3 milyon dolar fiyat etiketi taşıyan modeli, bu türe bir örnek. Adının altında yer alan Geneve (Cenevre) ibaresi, bu telefonun İsviçre ince işçiliğini yansıttığını vurguluyor.

Emmanuel Gueit tarafından tasarlanan telefon, fiyatını kullanılan ileri teknolojiye değil kaliteli elmaslarına borçlu. Goldvish'in sadece 100 adet üreteceğini açıkladığı Limited Edition telefona sahip olmak için parayı basmak yetmiyor; "özel olarak ricada bulunmak" gerekiyor.

Goldvish'in sitesine girerken İngilizce'nin ardından ikinci dil seçeneğiolarak Rusça'nın yer alması ise, telefonların asıl hedef kitlesine işaret eden önemli bir gösterge.

teknolette

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber