Öğrenci Meclisi Toplantısı Mayıs ayının son haftasında

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Mart 2007 14:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

4. Olağan Öğrenci Meclisi Toplantısı, Mayıs ayının son haftası TBMM'de yapılacak.

Alınan bilgiye göre, TBMM Başkanı Bülent Arınç, önümüzdeki günlerde AK Parti, CHP ve ANAVATAN Meclis grup başkanvekillerini toplantıya çağırarak, cumhurbaşkanı seçimi sürecinde alınması gereken tedbirleri görüşecek.

Bu çerçevede, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin sürecin başlayacağı 16 Nisandan 16 Mayısa kadar TBMM'de yapılması öngörülen bazı etkinlikler, daha sonraya bırakılacak, bazıları ise yapılmayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 15 Nisanda halk koşusu ile 22 Nisanda halk yürüyüşü her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılacak. 1. Meclisten başlayacak ve Atatürk Spor Salonunda sona erecek halk yürüyüşüne TBMM Başkanı Bülent Arınç da katılacak.

Mayıs ayında yapılması planlanan ancak cumhurbaşkanı seçimi sürecine denk gelen diğer bir etkinlik, "milletvekili olimpiyatları" da bu seneye mahsus olmak üzere iptal edildi.

Bu arada, bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Öğrenci Meclisi toplantısı da bir ay ertelendi. 21 Nisanda yapılması öngörülen toplantının, Mayıs ayının son haftasında TBMM'de gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber