İl Genel Meclis Başkanı ve şoförü son anda kurtuldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 21 Mart 2007 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KONYA'da bir virajı alamayarak kontrolden çıktıktan sonra tarlaya uçan ve yanmaya başlayan otomobilde bulunan Malatya İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik ve şoförü Alaattin Sağlam son anda kurtuldu.

Kaza, saat 06.00 sıralarında Aksaray- Konya yol kavşağında meydana geldi. Alaattin Sağlam yönetimindeki 44 FN 764 plakalı otomobil, virajı alamayarak tarlaya uçtu. Malatya İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik'in bulunduğu araç yanmaya başladı. Çelik ve Sağlam araçtan son anda çıkmayı başardı. Otomobil, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Kazada Malatya İl Genel Meclis Başkanı Bekir Çelik başından yaralanırken şoför Alaattin Sağlam, yara almadan kurtuldu. Yangın, çağrılan itfaiye ekipleri tarafından 10 dakikada söndürüldü.

Başından yaralanan Çelik'te olay yerine gelen 112 hızır acil ekibi tarafından ayakta tedavi edildi. Antalya'ya meclis başkanlarının katılacağı toplantıya gittiğini belirten Çelik, ?Yolumuzda normal hızla giderken bir virajı alamadık. Tarlaya doğru kontrolsüzce gitmeye başladık. Araç durduğunda yangın çıkmaya başladı. Ben ve şoförüm araçtan çıkmayı başardık. Ucuz kurtulduk. Verilmiş sadakamız varmış? dedi. Polis, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber