Milletvekilleri sahaya çıktı, galibiyetle döndü

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 22 Mart 2007 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Büyük Millet Meclisi Fubol takımı, bu sabah, Ankara Galatasaraylı İşadamları Derneği üyelerinden oluşan takımla bir maç yaptı. Meclissor'un 4-3 üstünlüğü ile biten maçta ayağına aldığı darbe ile yere yığılan AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz'ın sakatlığı herkesi korkuttu.

MTA Tesisleri'nde bu sabah saat 08.00'de Galatasaraylı İşadamları Derneği (GSİAD) ile yapılan maçta, Meclisspor forması giyen Enver Yılmaz, girdiği ikili mücadelede sakatlandı. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Enver Yılmaz'ın sakatlığının ciddi olmadığı ve kısa bir süre hastanede müşahede altında tutulacağı belirtildi.

Maçı, rakibini 4-3 yenen Meclisspor kazandı. Meclisspor'un ilk golünü Enver Yılmaz atarken, diğer golleri AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen kaydetti. 40'ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçı yedek oturan milletvekilleri de heyecanlı bir şekilde takip ederken, zaman zaman saha kenarından arkadaşlarına taktik verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber