Çölaşan ve Gökçek televizyonda tartışacak

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 24 Mart 2007 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hürriyet gazetesi yazarı Emin Çölaşan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek arasında, bugün gösterişli bir törenle açılışı yapılacak olan Kuğulu alt geçitlerinin inşaatı sırasında kızışan tartışma, televizyona taşınıyor.

Belediye Başkanı Gökçek'in geçen Perşembe günü katıldığı televizyon programda Çölaşan'la ilgili iddialar ortaya atması ve canlı yayında tartışabileceğini söylemesi üzerine kanalla görüşen Çölaşan, bugünkü yazısında Gökçek'le canlı yayında tartışacağını duyurdu.

Emin Çölaşan, Hürriyet'teki köşesine defalarca taşıdığı Cinnah Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndaki inşaatların öyküsünü bugün de yazdı. Çölaşan, ?şehircilik felaketi? olarak tanımladığı inşaatların kente, yayalara ve çevreye verdiği zararı ?Milyonlarca insana Kuğulupark kavşağı adı altında işkence çektirildi. Kentin anacaddesi olan Atatürk Bulvarı yok edildi, tünellerle falan otoyol yapıldı. 60 yıllık yüzlerce anıt ağaç dibinden kesildi. Siz hiç 30 santimlik yaya kaldırımı gördünüz mü? Gelin göstereyim!? diye anlattı.

TGRT Haber televizyonundaki bir programda Ankaralıların ?Siyasete ve Belediyeye? ilişkin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Gökçek, Çölaşan hakkında yurtdışından kaynağı belli olmayan bazı paralar aldığını iddia etti. Çölaşan ise, bu konuları canlı yayında tartışabileceğini söyleyen Gökçek'e bugün köşesinden ?Haydi aslanım, hodri meydan!? dedi.

Gazeteci Emin Çölaşan, şöyle yazdı:

?GEL BAKALIM MELiH!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melih Gökçek isimli şahıs TGRT ekranına çıkmış, meydanı boş bulunca bol kepçe sallamış!

'Emin Çölaşan'ın 9 milyon dolar parası varmış... Emin Çölaşan'a yurtdışından üç kez para havalesi gelmiş, gönderen de bilinmiyormuş...'

Önceki gece televizyonda yine bunları söylemiş ve beni ekranda kendisiyle tartışmaya çağırmış. Böyle masallar okuyarak insanları kandırmaya yelteniyor.

Çağrısını kabul ettiğimi dün TGRT'ye bildirdim.

Şimdi kendisinden beklediğim, o iddialarını yüzüme karşı belgelerle kanıtlaması olacaktır.

Belgelerini almalı ve gelmelidir.

Zerre kadar onuru ve haysiyeti olan bir belediye başkanı, söylediklerini herhalde kanıtlamakla yükümlüdür.

Aksi takdirde karşımda rezil olacaktır.(?)

Haydi aslanım, hodri meydan!

Önümüzdeki perşembe gecesi TGRT Haber kanalında saat 22.00'de izleyin.

El mi yaman bey mi yaman, görün.

Hoşunuza gidecektir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber