'Kılıçdaroğlu, girdiği 8 seçimi kaybetti'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: - "CHP, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başkanlığında bugüne kadar girdiği 8 seçimi kaybetmiş, buna rağmen hala yerini koruyabilmek için başvurduğu fotoğraf atletli fotoğrafı olmuştur"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2017 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Kılıçdaroğlu, girdiği 8 seçimi kaybetti'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, CHP'nin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında girdiği 8 seçimi de kaybettiğini belirterek, "Buna rağmen hala yerini koruyabilmek için başvurduğu fotoğraf atletli fotoğrafı olmuştur. Kendi yerini garanti altına almak adına milletimizin duygularını suistimal eden ana muhalefet partisini biz milletimize şikayet ediyoruz." dedi.

Çalık, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarlarının millete hizmet ettiğini, 2023 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

İktidar partisi olarak ülkeye yatırımlar yaparken, muhalefet partisinin de aynı şevkle çalışmasını arzu ettiklerini söyleyen Çalık, Türkiye olarak birlikte büyüyeceklerini, beraberliğin de büyümeye vesile olacağını vurguladı.

Çalık, "Ana muhalefet partisinin liderinin terör örgütleriyle mücadelemiz esnasında maalesef takınmış olduğu tavır ve tutumu biz milletimize şikayet ediyoruz. Ana muhalefet partisinin Türkiye'yi Almanya'ya şikayet etmesi, milletimiz nezdinde gereken cevabı sandıkta bulacak." diye konuştu.

- "Adalet arayışı atlet oturuşuna döndü"

CHP'nin adelet için yürüdüğünü ifade ettiğini belirten Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adalet arayışı atlet oturuşuna döndü. Bireysel reklam yapmak, magazinsel bir tavır içerisinde bulunan ana muhalefet partisini milletimize havale ediyoruz. Biz diyoruz ki bireysel magazinler değil, senin şahsın yada genel başkanlığın değil ülkenin yerli ve milli menfaatleri önemlidir. Atletle vermiş olduğunuz fotoğraf sadece bir magazinden ibarettir. Yürümüş olduğunuz yol adalet yolu değildir. Vermiş olduğunuz fotoğraf, atletli fotoğraf geldiğiniz yerin en önemli göstergesidir."

CHP'nin Adalet Kurultayı'na değinen Çalık, "Şimdi Adalet Kurultayı yapıyorlar, Keşke atletle Adalet Kurultayı'na gitselerdi. Yapmış oldukları eylem ve fikirleri de bir biriyle örtüşmüş olurdu. CHP, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başkanlığında bugüne kadar girdiği 8 seçimi kaybetmiş, buna rağmen hala yerini koruyabilmek için başvurduğu fotoğraf atletli fotoğrafı olmuştur. Kendi yerini garanti altına almak adına milletimizin duygularını suistimal eden ana muhalefet partisini biz milletimize şikayet ediyoruz. " diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber