İHA'lar sayesinde PKK'nın kırsaldaki hareket kabiliyeti bitti

Terörle mücadelede İHA ve SİHA'ların kullanılmasıyla birlikte, terör örgütünün kırsaldaki mevcudiyeti ve hareket kabiliyeti neredeyse bitme noktasına geldi.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 06 Eylül 2017 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İHA'lar sayesinde PKK'nın kırsaldaki hareket kabiliyeti bitti

Cumhurbaşkanı danışmanı Mustafa Varank, İHA'lar sayesinde terör örgütlerinin kırsaldaki mevcudiyeti ve hareket kabiliyetinin neredeyse bitme noktasına geldiğini, İHA'lara sınır getirilmesi yönündeki taleplerin açık bir ihanetin yansıması olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Varank, şunları söyledi:

"Terörle mücadelede İHAların etkinliği arttıkça terör örgütünün kırsaldaki mevcudiyeti ve hareket kabiliyeti neredeyse bitme noktasına geldi.

Terör sevicilerin ölen teröristler ve işbirlikçileri için İHAlar aleyhine oluşturmaya çalıştığı kamuoyu açık ihanetlerinin bir yansıması.

Kimse endişe etmesin SİHA operasyonları dahil terörle mücadele bir cerrah hassasiyetiyle yapılıyor.En ufak şüphede operasyondan vazgeçiliyor"


CHP'Lİ VEKİL SİHA'LARA KARŞI ÇIKMIŞTI

Dün Mecliste bir basın toplantısı düzenleyen CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Eskiden JİTEM vardı, şimdi aynı görevi SİHA'lar yapıyor. Böyle yöntem hukuk devletinde olmaz ancak savaşta olur; savaşın da kuralları vardır. AKP Hükümeti, 2002'de seçim bildirgelerine, hükümet programlarına bakıldığında, adalet, özgürlük, eşitlik ve insan haklarına saygı iddiasıyla geldi. 15 yıl sonunda toma, dozer, SİHA iktidarına dönüştü. Bu iktidarın adı toma, dozer ve SİHA iktidarıdır" diye konuşmuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber