Öğrenci yakınları öğretmeni dövdü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Mart 2007 16:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Gaziantep'te okul bahçesinde lise öğrencilerinin kavgasını ayırmaya çalışan bir öğretmen, bir öğrencinin şikayeti üzerine okula gelen yakınları tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Alleben Mahallesi üzerinde bulunan Bayraktar Lisesi'nde okuyan 10. sınıf öğrencisi H.S. ile bir grup öğrenci arasında kavga çıktı. Öğrencilerin kendi aralarında kavga ettiğini gören beden eğitimi öğretmeni Fethullah D. olaya müdahale ederek, kavgayı ayırmak istedi. Okul bahçesinde meydana gelen kavgayı ayırmak isteyen beden eğitimi öğretmeni Fethullah D. ile 10. sınıf öğrencisi H.S. arasında tartışma çıktı. Tartışma üzerine öğrenci H.S. telefonla yakınlarını arayarak öğretmen Fethullah D.'yi şikayet etti.

H.S.'nin telefonu üzerine okula gelen yaklaşık 10 kişilik bir grup, öğretmen Fethullah D. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.S.'nin yakınları olduğu iddia edilen grup, öğretmen Fethullah D.'yi okul bahçesinde darp etti. Okul idaresi ve öğretmenlerin ihbarı üzerine okula çok sayıda polis ekibi geldi. Polis, kavgaya müdahale ederek öğretmen Fethullah D.'yi darp ettikleri gerekçesiyle grubu gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Okul bahçesinde sopalarla meydan savaşı!

Gaziantep'te bir öğretmen öğrencisinin yakınlarınca darp edildi.

Gaziantep'te, kavgayı bitirmek amacıyla öğrencisini iten öğretmen, bu öğrencinin telefonla okula çağırdığı yakınları tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre, Değirmiçem Mahallesi'ndeki Bayraktar Lisesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre 10. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Halil S., henüz bilinmeyen bir nedenle bir arkadaşıyla okul bahçesinde kavgaya tutuştu.

Bunun üzerine orada bulunan beden eğitimi öğretmeni 32 yaşındaki Fethullah D., olaya kavgaya müdahale etti ve kendisine karşı gelen Halil S.'ye itti. Bunu hazmedemeyen Halil S., okula telefonla yakınlarını çağırdı. Öğrencisinin yakınlarının okula gelmesi üzerine Fetullah D.'de kendi yakınlarını okula çağırdı.

Ellerinde sopalarla okul bahçesinde buluşan Halil S.'nin yakınlarıyla, öğretmen Fethullah D.'nin yakınları kavgaya tutuştu.

Okul yetkilileri, kavganın büyümesi üzerine polis çağırdı. Olay yerine gelen polis, kavgaya karıştıkları iddia edilen öğrencinin yakınları Mehmet G., Mehmet Arif S., Metin K., Mustafa K. ile öğretmenin yakınları Vedat Y., Yusuf A. ve Ümit B.'yi gözaltına aldı.

Kavgayı hafif sıyrıklarla atlatan zanlılar, 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Şahinbey Merkez Polis Amirliği'ne götürüldü. Yaşı küçük olan Halil S.ise çocuk polisine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber