2007 İnternet Dünya Şampiyonası hakkında duyuru

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Mart 2007 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2007 İnternet Dünya Şampiyonasına Katılmak İsteyen Yarışçı Adayları:

Temelde Öğrencileri teşvik amacıyla yapılan bu yarışlar, sadece Okul Müdürlüklerinin ve Öğretmenlerinin sorumluluğu altında yapılacağından; önce yakın ise mezun olduğunuz, değilse yakınınızdaki internete bağlanabilen bir Okulun Müdür ve Bilgisayar Öğretmenlerine (mümkünse klâvye eğitimi veren Meslek Okullarına) başvurmanız gerekir. Ancak, o okul henüz hiçbir İnternet Şampiyonasına katılmamışsa, önce Siz, sonra Sizin yarışmanızdan sorumlu olacak Müdür ve Öğretmenler, http://www.interstenoturk.com/ adresindeki Türkiye İnternet Şampiyonası Kural ve Yönetmeliklerini dikkatle incelemiş olmalısınız.

Ayrıca; Egzersiz Testleri sayfasındaki (1'er ve 10'ar Dakikalık) Egzersiz Testleri'ni çalışıp, kendinizi deneyerek 10 dakikada en az 2.000 vuruşu en çok % 1 hata ile yazamıyorsanız, hiç kayıt olmayıp gelecek yıllar için çalışmalısınız.

Katılım Aidatı sadece Türkçe ile yarışacaksanız 5 Euro; hem Türkçe hem de başka dillere girecekseniz 7 Euro olup, yarışlarınızdan sorumlu olacak Okulun görevlisine kayıt öncesi ödenmelidir. Toplanan tüm aidatların,Yönetmeliğin 9. maddesi uyarınca (Okul Yönetimi tarafından toptan) Ziraat Bankası hesabına ödenmesi gerekmektedir.

KKAYDINIZI YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

YÖNETMELİK VE KURALLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Gerekli bilgi için, tüm telefon ve e-mail adreslerinizle; [email protected] adresine yazabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber