Edip Uğur: İstifa etmedim diyorum hanım bile inanmıyor

Hanımı bile inandıramıyoruz. Bana diyor, 'Cumhurbaşkanı ile görüşüyorsun, bize haber vermiyorsun.' Ben de 'Yok öyle bir şey.' diyorum. 'Bütün televizyonlarda resmin çıkıyor, altyazılar geçiliyor' diyor. Böyle bir şey söz konusu. Türkiye Belediyeler Birliği'nin kongresi var. Kongreye geldik

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 06 Ekim 2017 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Edip Uğur: İstifa etmedim diyorum hanım bile inanmıyor

Habertürk TV'nin haberine göre; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Görevimin başındayım, istifa yok" açıklamasında bulundu. Uğur, "Cumhurbaşkanı ile görüşmem olmadı" dedi.

HANIMI BİLE İNANDIRAMIYORUM"

Hanımı bile inandıramıyoruz. Bana diyor, 'Cumhurbaşkanı ile görüşüyorsun, bize haber vermiyorsun.' Ben de 'Yok öyle bir şey.' diyorum. 'Bütün televizyonlarda resmin çıkıyor, altyazılar geçiliyor' diyor. Böyle bir şey söz konusu. Türkiye Belediyeler Birliği'nin kongresi var. Kongreye geldik." şeklinde konuştu.

Dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile de görüştüğü dile getiriliyordu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, sosyal medya profilinde yer alan "Büyükşehir Belediye başkanı" unvanını dün kaldırmıştı

Profilinden 'belediye başkanı' ifadesini sildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber