Dershane battı, öğrenciler dışarıda kaldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2007 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de bir dershane, borçlarından dolayı kapandı. Kapanan dershanenin öğrencileri ÖSS öncesi ortada kalırken, veliler, verdikleri senetlerin peşine düştü.

Camişerif Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir deshane, borçlarından dolayı kapandı. Bu sabah derhaneye gelen öğrenciler, dershanenin borçlarından dolayı kapandığını ve eğitime ara verildiğini öğrenince, durumu ailelerine bildirdi. Haberi öğrenerek dershaneye gelen öğrenci velileri, kendilerine muhatap bulmakta zorlandı. Yaklaşık 350 öğrencisi bulunan dershanede görüşmek için muhatap arayan veliler, duruma tepki gösterdi. ÖSS öncesi çocuklarının ortada kalmasına öfkelenen veliler, yetkililerin olaya el koymasını istedi. Velilerin bazıları ise, dershane yöneticilerine verdikleri senetlerin peşine düştü.

ÖSS öncesi ortada kalmanın kaygısını yaşayan öğrenciler, derhane yöneticilerinin kendilerine, eğitime bir başka dershanede devam etme imkanının sağlanacağı sözünü verdiklerini söyledi. Dershanenin kapandığını öğrenen öğrencilerin büyük bölümü evlerine dönerken, bir kısmı ise bina önünde bekleyişlerini sürdürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber