Rektörlerden Sezer'e teşekkür

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2007 13:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Zonguldak, Abant İzzet Baysal, Sakarya ve Kocaeli üniversitelerinin rektörleri, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e teşekkür bildirisi yayınladı.

Batı Karadeniz bölgesindeki üniversitelerin birleşik senato toplantısı için Karabük'te bir araya gelen Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu tarafından ortak teşekkür bildirisi yayınlandı.

Bildiride, şöyle denildi:

''16 Mayıs 2007'de görevi sona erecek olan ve ulusumuzun gönlünde taht kurmuş bulunan Cumhurbaşkanı Sayın Ahmet Necdet Sezer'in Türkiye Cumhuriyeti Anayasası gereğince içtiği anda bağlı kaldığına, cumhurbaşkanlığı görevini evrensel değerlere, adalete, hukuka ve insan haklarına saygılı olarak yürüttüğüne, ulusumuzun aydınlık ve çağdaş geleceği için mücadele verdiğine inanarak, üniversitelerimize verdiği destek ve yol gösterici devlet adamlığı nedeniyle kendisine sonsuz şükranlarımızı arz ederiz.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber