Polis memurunu öldüren zanlı tutuklandı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 09 Nisan 2007 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'da karısıyla yasak ilişki yaşadığı iddiasıyla polisi öldüren zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Dün akşam saatlerinde saat 18.00 sularında Akçaabat Orta Mahalle'de meydana gelen olayda, bir lokantada garsonluk yapan Şenol T. bir süredir karsı Melek T.'nin ilişki yaşadığı polis memuru Hasan Konukçu'yu tek kurşunla vurarak öldürdü.

İddiaya göre, Şenol T.'nin eşi Melek T. yaklaşık 1,5 yıldır dost hayatı yaşadığı Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hasan Konukçu'yu hafta sonu nedeniyle evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek evine aldı. 4 ve 6 yaşlarında iki çocuk annesi olan Melek T. ile 1 çocuk babası polis Hasan Konukçu evde sohbet ederken kapı çalındı. Polis Konukçu, hemen yatak odasındaki gardrobun arkasına saklandı. Soğuk kanlılıkla kapıyı açan Melek T. akrabalarıyla karşılaştı. Melek akrabalarıyla sohbet ederken yeniden kapı çalındı ve bu sefer kocası Şenol içeri girdi. Şenol T. evde gezinirken küllükte kendisinin içmediği başka bir marka sigara görmesi üzerine şüphelendi. Yatak odasına doğru girip araştırma yaparken polis memuru Hasan Konukçu'yu gardrobun arkasına saklanmış vaziyette gören Şenol T., silahını çekerek göğsüne tek el ateş ederek öldürdü.

Öte yandan Hasan Konukçu'nun eşinin bu ilişkiyi öğrendikten sonra Melek T.'yi arayarak kocasının yakasını bırakmasını istediği ve uyarılara aldırmaması üzerine Melek T'nin evini bastığı öğrenildi.

Dün akşam olay sonrası el yapımı silahıyla birlikte polise teslim olan zanlı Şenol T. bugün Akçaabat Adliyesi'ne çıkarıldı. Burada ifadesi alınan Şenol T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Melek T. ise Cumhuriyet savcısı tarafından alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber