Afyonkarahisar Bağımsız Milletvekili Koçak Anavatan'a mı katılıyor?

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2007 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Koçak: Sayın Mumcu'nun fikirlerini ve siyaset yapma anlayışını beğeniyorum.

Afyonkarahisar Bağımsız Milletvekili Mahmut Koçak, ''Sadece bugün değil daha önce de sayın Erkan Mumcu ile birlikteliğimizden bir enerjinin ortaya çıkabileceğini konuşmuştuk'' dedi.

Koçak, Anavatan Partisi'ne katılacağı yönünde haberlere ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu ile uzun yıllara dayanan bir dostluğu bulunduğunu ifade etti.

Genç kuşak siyasetçiler olarak Türkiye'nin geleceğine talip olduklarını, iz bırakabilecek politikalar üretebileceklerini belirten Koçak, ''Sadece bugün değil daha önce de sayın Mumcu ile birlikteliğimizden bir enerjinin ortaya çıkabileceğini konuşmuştuk'' dedi. Koçak, şunları kaydetti:

''Anavatan Partisi'nin grubu dağılmadan önce de benim Sayın Mumcu'da vekaletim vardı. Bu noktadan sonra, Sayın Mumcu'nun da söylediği gibi partinin, grup kurarak mı yoksa kurmadan mı yoluna devam edeceği yönünde kararı gereklidir. Sayın Mumcu'nun fikirlerini ve siyaset yapma anlayışını beğeniyorum. Türkiye'de merkez siyasetin yeniden inşa edilmesinde katkım olursa bundan mutlu olurum.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber