Kamu çalışanı bedava konuşacak

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 14 Nisan 2007 08:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avea'nIn tüm kamu çalışanları ve emeklileri için sunduğu yeni TümKamu tarifesine abone olanlar, Avea'nın kamu tarifelerindeki abonelerle ücretsiz konuşabilecek. Halen Avea'nın 3 milyona yakın kamu çalışanı abonesi bulunuyor.

Diğer aramalar 25 YKr

Avea'nın sunduğu yeni TümKamu tarifesine abone olanlar, Avea'nın kamu tarifelerindeki abonelerle ister 600 dakika, ister 1000 dakika ücretsiz konuşma imkanından faydalanabilecekler. Avea'nın TümKamu tarifesi aboneleri evi, işi ve Türkiye'deki diğer tüm cep telefonlarını 25 YKr'den arayabilecekler. Yeni tarifenin avantajlarından bir diğeri de kamu çalışanlarının TümKamu tarifesinden dörder hat satın alabilmeleri.

Türktan: Turkcell'in açtığı davada müdahil olacağız

Avea CEO'su Cüneyt Türktan, Turkcell'in numara taşınabilirliği konusunda açtığı davada Telekomünikasyon Kurumu'nun yanında müdahil olarak yer alacaklarını açıkladı. Turkcell'in açıkladığı gerekçenin ?Biz lisans parası verdik, bu numaralar bize ait? yönünde olduğunu ifade eden Türktan, ?Zaten lisans belirli süre için. Sonunda numaralar iade edilecek. Para konusuna bakarsanız, 10 misli daha fazla para ödedik? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber