'İki saniyem olsaydı sizi yok ederdim'

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 14 Nisan 2007 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da, kamu kuruluşlarına intihar saldırısı hazırlığında olduğu belirlenen bölücü terör örgütü üyesi kadın terörist susma hakkını kullanarak adını bile söylemedi.

Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince iki gün önce bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu terör örgütü üyesi olduğu belirlenen kadın yakalanmıştı. Yüzlerce kişiyi birden öldürmeye kasteden kadın terörist, iki günden beri terörle şube müdürlüğündeki ifadesinde susma hakkını kullandı. Adı ve soyadı hakkında bile bilgi vermeyen terörist öğle saatlerinde Adli Tıp Kurumu'ndaki muayenesinin ardından Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkartıldı. İki gün boyunca polise sadece, '2 saniye daha bana fırsat verseydiniz sizi yok ederdim, ben sizi öldüremediğim için ben ölümü hak ettim. Ben ölümü hak ettim çok üzüntülüyüm. ' dediği iddia edildi.

Bombacı kadın terörist Mebruke Binici adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanmıştı. 25-30 yaşlarındaki kadının yanında bulundurduğu bebek çantasında, 9 kilo 750 gram plastik patlayıcı, 14 fünye, 3 adet küçük ampul, 2 adet el bombası ile bomba yapımında kullanılan diğer malzemeler ve bomba patlatmada kullanılan küçük bir anahtar ele geçirildi.

Terör örgütü PKK militanı olduğu bildirilen kadının, kamu kuruluşlarına intihar saldırısı hazırlığında olduğunun belirlendiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber