1001 çocuğun dileği gerçek oldu

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 20 Nisan 2007 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"1001 Çocuk 1001 Dilek" projesinin bu seneki misafirleri savaş görmüş ve büyük felakete maruz kalmış ülkelerden geldi.

Irak, Filistin, Lübnan ve Endonezya'dan gelen çocuklar ile Türkiye'nin 26 şehrinde köy okullarında okuyan çocuklar İstanbul'da ünlü isimlerle buluştu. Murat Parasayar,Özgür Özberk, Vatan Şaşmaz, İskender Doğan, Ahmet Selçuk İlkan, Tuncay Akcay ve Nihal Menzil çocuklarla sohbet ederek, hem acılarını paylaştı hem de eğlenceli anlar yaşadılar. İtalyan palyaço çocuklara neşeli saatler yaşattı. Göztepe'deki oyuncak müzesini de ziyaret eden minikler, oyuncaklara bakarken heyecanlarını gizleyemediler. Iraklı Ali Mustafa Hüseyin (13), bugüne kadar hiç oyuncakla oynamadığını söyledi. Hüseyin: "Okula gidip gelirken hergün bir bomba patlıyor. Gelecekten umudum kalmadı" dedi. Iraklı Ali Abdınnasır (13) ise, "Türkiye ve İstanbul harika. Keşke bizde de çocuklar böyle özgürce oynasalar" sözleri herkesi duygulandırdı.


TBMM BAŞKANI ARINÇ DÜNYA ÇOCUKLARINI DÜN KABUL ETTİ

TBMM Başkanı Bülent Arınç, TRT tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği programı kapsamında Türkiye'de bulunan 58 ülkeden dünya çocuklarını ve ev sahibi çocukları kabul etti.

19 Nisan 2007 Perşembe

TBMM Başkanı Bülent Arınç, TRT tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği programı kapsamında Türkiye'de bulunan 58 ülkeden dünya çocuklarını ve ev sahibi çocukları kabul etti..

20 Nisan 2007 Cuma günü saat 15:30'da yapılacak kabul TBMM Tören Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber