Kurşunla doğdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Nisan 2007 19:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Finike İlçesi'nde meydana gelen olayda silahla yaralanan hamile kadın doğum yaptı. Sezeryanla doğan ve doktorun ismi konulan bebeğin sırt bölgesinde kurşun izi bulunması herkesi şaşkına çevirdi.

Antalya'nın Finike İlçesi, Yuvalı köyünde çocuk yüzünden Erol Dinç ve Haydar Akgül arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Erol Dinç (46), 9 aylık hamile Gülgün Dinç (35), Hasibe Özen (15), Ayşe Bulut (54) ve Emrah Algün (10) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan ve karnından yaralanan 9 aylık hamile Gülgün Dinç'e isabet eden kurşunlardan bir tanesinin bebeğin sırt bölgesine denk geldiği belirlendi. Acilen sezaryanla doğuma alınan Gülgün Dinç'in erkek bir bebeği dünyaya geldi. Doğumu yapan doktor Burhan Çetin'in isminin verildiği bebeğin sırt bölgesinde kurşun izine rastlanması herkesi şaşkına çevirdi. Tedaviye alınan anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kavgada silahla yaralanan köy muhtarı Ayşe Bulut ise, "Kavga esnasında hamile Gülgün Dinç'i evde sakladık. Ancak bu sırada saçmalardan bir tanesi evin kapısında kavgayı izleyen hamile Gülgün Dinç'e isabet etti. Birkaç kişinin daha yaralandığını gördüm. Otomobil ile hastaneye giderken aracımıza da ateş edildi"dedi.

Anne Gülgün Dinç ise bebeğinin sapasağlam dünyaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Onun kokusunu duyduğum için çok mutluyum"dedi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber