Başbakanlık Resmi Konut'ta sürpriz görüşme...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2007 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BAŞBAKAN ERDOĞAN, DEVLET BAKANI KÜRŞAD TÜZMEN İLE BİRARAYA GELDİ

Başbakanlık Resmi Konutu, sürpriz görüşmeye ev sahipliği yapıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün ardından Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'u Başbakanlık Resmi Konut'a çağırdı.

Başbakan Erdoğan, partisinin Köşk adayını açıklamadan önce yoğun bir görüşme trafiği içerisine girdi. AK Parti'nin Köşk adayı üzerinde uzlaşma sağlamak amacıyla akşam saatlerinde TBMM Başkanı Bülent Arınç ile yaklaşık bir saat süren bir görüşme yapan Başbakan Erdoğan, gece saatlerinde de Dışişleri Bakanı Gül ile biraraya geldi. Erdoğan-Gül görüşmesi 1 saat 15 dakika sürdü. Gül'ün ayrılmasının hemen ardından iki bakan daha Başbakan Erdoğan ile görüşmek üzere Başbakanlık Resmi Konut'a geldi.

Erdoğan, isimleri cumhurbaşkanı adayları olarak geçen Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'u Resmi Konut'a çağırdı. Erdoğan, Bakan Coşkun ile yaklaşık 15 dakika süren bir görüşme yaparken, daha sonra Bakan Çubukçu ile görüşmeye başladı. Erdoğan, Bakan Çubukçu ile yaptığı 20 dakikalık görüşmenin sonrasında ise Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile biraraya geldi. Erdoğan ile Tüzmen arasındaki görüşme ise yaklaşık 1 saat sürdü. Erdoğan, Bakan Tüzmen ile yaptığı görüşmenin ardından

Resmi Konut'tan ayrılarak, Keçiören'deki evine geçti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber