Lise öğrencisi kör kurşuna hedef oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2007 13:02, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Yolda yürürken kör kurşunla vuruldu

Zonguldak'ta arkadaşıyla yolda yürüyen lise öğrencisi, bir minibüsten tabancayla ateş edilmesi sonucu vurularak hayatını kaybetti.

LİSE ÖĞRENCİSİ YOLDA YÜRÜRKEN VURULDU

Zonguldak'ın merkeze bağlı Karaman beldesinde, arkadaşıyla yolda yürüyen lise öğrencisi, bir minibüsten tabancayla ateş edilmesi sonucu vurularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çok Programlı Lisesi 1. sınıf öğrencisi Yener Temel (16), arkadaşı İsmet Karaduman ile sigara almak için ana yolda yürürken yanlarından bir minibüs geçti. Bu sırada Temel, aniden yere düştü. Karaduman, yere düşen arkadaşını kaldırmak isterken devriye görevi yapan jandarma ekipleri de araçtan inerek, olaya müdahale etti. Ekipler, yaralandığını tespit ettikleri Temel'i Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdılar. Temel, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Temel'in, yapılan otopsisinde, sol omzunun arkasından giren kurşununun kalbine saplanması sonucu öldüğü tespit edildi.

Olayı araştıran güvenlik güçleri, minibüste bulunan kişinin Ünal A. olduğunu tespit ettiler. Gözaltına alınan Ünal A'nın, minibüsle giderken ağabeyi Sefer A'nın tabancasını kontrol ettiğini, bu sırada yanlışlıkla tetiğe dokunması sonucu silahın patladığını söylediği öğrenildi. Yakalanan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber