Karayollarında durum

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2018 09:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Metris-Gaziosmanpaşa kavşakları Karadeniz Mahallesi mevkisinde 200 metrelik kesimde araç üst geçidi orta ayak çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun her iki yönünde birer şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlere yönlendiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu Torbalı yönü 1. kilometresinde Serbest Geçiş Sistemi montajı yapıldığından ulaşım İzmir yönünde gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Pozantı-Tarsus Otoyolu'nun Pozantı Güney-Tekir kavşakları 9-11. kilometrelerindeki heyelan önleme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

İzmir-Manisa yolunun 17-18. kilometrelerindeki Sabuncubeli Tüneli bağlantı yapım çalışmaları nedeniyle yolun bir bölümü araç trafiğine kapatılarak geçişler diğer şeritten sağlanıyor.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresindeki Erkmen Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yoldan gerçekleştiriliyor. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber