AKP'li 160 milletvekili Gül için meclis Başkanlığı için imza verdi

Haber Giriş : 25 Nisan 2007 16:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-AKP Grup Yönetiminin hazırladığı, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı adaylığı için toplanan imzalar gruplar halinde Meclis Başkanlığı'na sunuluyor. İlk grupta 160 AKP'li milletvekili imza dilekçelerini Meclis Başkanlığı'na sundu. Dilekçeler 6 grup halinde sunulacak. İlk grupta kabine üyeleri, Parti Genel Merkez Yönetimi ve Grup Yönetimi üyeleri ve bazı milletvekilleri yer aldı.

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Köşk'e çıkmasına karşı olanlardan AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır ise Gül'ü tek başına aday gösterdi.

ANKARA(ANKA)- AKP Grup Yönetiminin hazırladığı, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için toplanan imzalar gruplar halinde Meclis Başkanlığı'na sunuluyor.

Abdullah Gül'ün adaylığı için 160 AKP'li milletvekili imza dilekçelerini Meclis Başkanlığı'na sundu. Dilekçeler 6 grup halinde sunulacak. İmza sunan ilk grupta kabine üyeleri, Parti Genel Merkez Yönetimi ve Grup Yönetimi üyeleri ve bazı milletvekilleri yer aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Köşk'e çıkmasına karşı olanlardan AKP Bursa Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır ise Gül'ü tek başına aday gösterdi.(ANKA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber