'Afrin'de kullanılan silahların yüzde 70'i yerli'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Anamuhalefetin sözde genel başkanı ne diyor, 'Bir delikli tüfeği bile üretemezsen nasıl savaşacaksın?' Vah zavallı vah, senin bu ülkede daha neler yapıldığından haberin yok. Şu anda Afrin'de kullanılan silahların yüzde 60'ı, yüzde 70'i yerlidir Bay Kemal"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2018 15:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Afrin'de kullanılan silahların yüzde 70'i yerli'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anamuhalefetin sözde genel başkanı ne diyor, 'Bir delikli tüfeği bile üretemezsen nasıl savaşacaksın?' Vah zavallı vah, senin bu ülkede daha neler yapıldığından haberin yok. Şu anda Afrin'de kullanılan silahların yüzde 60'ı, yüzde 70'i yerlidir Bay Kemal"dedi.

Erdoğan, partisinin İsmail Eren Spor Salonu'nda düzenlenen Bitlis 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, yıllarca vesayet düzeninin pençesi altında zamanının, enerjisinin ve birikiminin heba ettirildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bakın çok enteresan, anamuhalefetin sözde genel başkanı ne diyor? 'Bir delikli tüfeği bile üretemezsen nasıl savaşacaksın?' Vah zavallı vah, senin bu ülkede daha neler yapıldığından haberin yok. Şu anda Afrin'de kullanılan silahların yüzde 60'ı, yüzde 70'i yerlidir Bay Kemal. Bugün yıllarca şu Amerika bize insansız hava aracı vermedi. Bizzat kendim, kendileriyle görüştüğümde 'Kongreden izin çıkarsa' dediler ve kongreden izin çıkmadı ama ne oldu? Kötü komşu bizleri ev sahibi yaptı. Şimdi biz, insansız hava araçlarının silahlısını da silahsızını da yapıyoruz. Nereden nereye geldik. Şu anda bizim silahlı insansız hava araçlarıyla Burseya Dağı'nda vuruyoruz, vuracağız."

Bu sırada salondaki partililerin "Vur vur inlesin, CHP dinlesin." sloganı üzerine Erdoğan, "Gençler, onun kulağı vardır duymaz. Gözü vardır görmez. Dili vardır Hakk'ı, hakikati söyleyemez." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber