Renault'tan araç alana otopark ücretsiz

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 27 Nisan 2007 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Renault Mais ile İspark arasında yapılan işbirliği ile 1-31 Mayıs 2007 tarihleri arasında Renault ve Dacia marka otomobil alacak müşteriler, İspark'ın otoparklarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, işbirliğinin trafik güvenliği açısından önemine dikkat çekti. 1 Mayıs 2007 tarihinden itibaren Renault ve Dacia satın alacak müşterilerin 1 yıl süresince İspark otoparklarından ücretsiz olarak yararlanabileceğini belirten Aybar, müşterilerinin araçlarını kapalı otoparklara 12 saat, açık otoparklara ise 2 saat süreyle park edebileceğini söyledi. Aybar, projenin, otopark kullanım kültürünün yaygınlaşmasına ciddi katkıları olacağını kaydetti. Sisteme dahil olacak araçlarda bir stiker olacağını belirten Aybar, uygulama ile İstanbul trafiğine önemli katkılar sağlanacağına inandığını söyledi.

SATIŞLAR GERİLEMEZ

Aybar, Cumhurbaşkanı adayının açıklanması ile birlikte otomotiv sektöründe belirsizliğin ortadan kalktığını söyledi. ?'Satışların geçen yılın gerisinde kalmayacağını düşünüyorum'' diyen Aybar, Çin otomobillerinin Türkiye'ye girebilmesi için AB'deki normların yanı sıra Türkiye'deki mevzuata da uygun olması gerektiğini söyledi. Aybar, Çin otomobillerinin tüm bunları sağlayıp iç pazara girmesi halinde rekabetin artacağını dile getirdi. İspark Genel Müdürü Kadir Gurbetçi de temel amaçlarının niteliksiz işletmecileri bitirmek olduğunu bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber