Evet, beni Erdoğan'ın korumaları Merkel'in önünde dövdüler

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 28 Nisan 2007 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

yalçın bayer

SAYIN Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Abdullah Gül Beyefendi...

Geleceğiniz makam herhalde bir insan için bu dünyada gelinecek en yüce makamdır. Ancak inançlı birisi olarak sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi makamların en yücesi Allah'ın katında erişilecek makamdır.

Acaba, yüz binlerce gurbetçimiz bugün kan ağlarken, onların gözyaşlarını görmezlikten gelmekle, geçenlerde Köln'de yetmiş yaşındaki amcanın feryadına kulak tıkamakla, 30 yaşında kocasını kaybedip parasını da bu şirketlerden alamayan bacımızın, çocuklarına bakabilmek için kendini satmasına göz yummakla, yetmiş yaşındaki teyzelerimizin paralarını alın terlerini, ekmeklerini, rızklarını geri vermeyen bu 'vicdansız şirketler' yüzünden ah ettiklerinde tüm melekler alemi ağlarken, onların halen Avrupalarda tuvalet temizlemelerine göz yummakla, kadınlarımızın, çocuklarımızın ıstıraplarını, beddularını duymazlıktan gelmekle, tüm servetlerini bu şirketlere kaptıran çocuklarının ve eşlerinin yüzüne bakamadıklarından intihar eden beş gurbetçimizin yetimlerinin başını okşamadan ve bu feryatları dile getirmeye çalışan, yedi seneden beri bitkisel hayatta olan babasının altını temizleyen benim gibi birisini, Avrupa'nın ve 'Avrupa Başbakanı'nın (Merkel) Hanover'de gözleri önünde Başbakan Tayyip Erdoğan'ın korumalarına dövdürtecek kadar gaddarlık sergilemekle kainatın tek sahibi, herkesin hesabını ona vereceği o yüce Allah'ın makamına erişebilecek misiniz?

Umarım başınızı ellerinizin arasına alır düşünürsünüz. Cumhurbaşkanı olduğunuzda halkta bütünleşeceğiniz sözü gereği milyonlar bulan gurbetçilerimizle bütünleşecek misiniz?

Tekrar tebriklerimle cevabınızı Allah'ın huzurundan önce bu dünyada beklediğimizi bildirir saygılar sunarım.

Muhammet DEMİRCİ- Avrupa Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı-BERLİN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber