Bakan Çelik'ten 2 bin kişilik düğün

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Nisan 2007 06:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ağabeyinin oğlu Fatih Çelik ile Aysel Arvas'ı dün Van'da aralarında 4 ilin valisi, üst düzey bürokratlar ve aşiret liderlerinin de bulunduğu yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğünle evlendirdi. Düğüne sadece Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 41 üst düzey bürokrat katıldı.

DSİ 17'nci Bölge Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde yapılan düğününe Van, Iğdır, Ağrı ve Muş valileri, aralarında Ankara'dan gelen üst düzey görevlilerin de bulunduğu çok sayıda bürokrat, belediye başkanları, bazı sivil toplum örgütü yöneticileri ve AKP'liler katıldı.

Van eski milletvekili Mustafa Bayram, Jirki aşireti lideri Tahir Adıyaman'ın da hatırlı konuk olarak yer aldığı düğünde, MEB Talim Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Yıldız, Strateji Geliştirme Başkanlığı Daire Başkanı Ercan Türk, Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürü Remiz İnanlı, İlköğretim Genel Müdürü Prof. Yüksel Özden, Orta Öğretim Genel Müdürü Kerem Altun, Kız Teknik Öğretim Genel Müdürü Emine Kıraç ve genel müdürlerden oluşan 41 bürokrat da Çelik'in yanında bulundu.

Nikâhın ardından davetliler Türkçe ve Kürtçe söylenen türküler eşliğinde halay çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber