Talihsiz kadın...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2007 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAKARYA- Adapazarı'nda yaşayan 39 yaşındaki Nurten A.'nın yakasını aksilikler bırakmıyor. Şeker komasına girerek düştüğü sobanın üzerinde yüzü ve vücudunun bazı yerleri yanan Nurtan A., maddi imkanı olmadığı için Valilik ve Belediyenin katkılarıyla ameliyat olup tekrar iki elle hayata sarıldı. Ancak, evine dönmenin verdiği mutluluğu yaşayan Nurten A.'nın sevinci fazla uzun sürmedi. Çünkü, talihsiz kadın kucağındaki çocuğuyla yolun karşısına geçerken otomobil çarptı.

Annesine doyamadı

Çocukken anne ve babası boşanan Nurten A., akrabaları tarafından büyütüldü. Annesini sadece bir defa gören Nurten A, 11 yıl önce evlendiği ilk eşi intihar edince, 3 yıl önce ikinci kez evlendi. İlk evliliğinden olan 3 kızına eski eşinin ailesinin baktığı talihsiz kadın ikinci evliliğinden de 1 erkek çocuk sahibi oldu. Şeker hastası olan Nurten A., 1 yıl önce evinde şeker komasına girerek yanmakta olan sobanın üzerine düştü. Yüzü ve vücudunun çeşitli yerleri yanan kadın, yemek yiyemeyecek hale geldi. Fakirlik sebebiyle tedavi olamayan ve bunalıma giren Nurten A.'nın 12 bin YTL tutan ameliyat masrafları Valilik ve Büyükşehir Belediyesince karşılandı.

Yarıda kalan sevinç

Özel bir hastanede ilk ameliyatını olan ve hayata bağlanma heyecanını yaşayan kadının yolu bu kez de trafik canavarıyla kesişti. Kucağında 1 yaşındaki oğlu Erhan ile evinin önündeki yolun karşısına geçmeye çalışan Nurten A'ya pek de işlek olmayan sokakta otomobil çarptı. Yere savrulan kadının ayağı kırılırken, kucağından bırakmadığı oğlu ise yara almadan kurtuldu. Ayağı alçıya alınan Nurten A, ameliyatın ardından eve döndükten birkaç gün sonra trafik kazası geçirdiğini belirterek, şunları söyledi: ?İlk eşimden olan çocuklarım ziyaretime geleceği için çok sevinçliydim. Geldiler mi diye bakmak için dışarı çıktım. Oğlum da kucağımdaydı. Karşıya geçerken, sadece bir yöne baktım. Diğer taraftan gelen otomobil de çarptı. Eğer araç hızlı olsaydı, daha ağır yaralanabilirdim. Şükrediyorum ki oğluma bir şey olmadı. Ayağım 1 ay boyunca alçıda kalacak. Sağlığıma kavuşmaya çalışırken, bir de trafik kazası geçirdim. Buna da şükrediyoruz, hayattayız.?

Bu günler de geçecek

Son 1 yılda büyük sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Bekirpaşa Belediyesinde işçi olarak çalışan Ayhan A. ?Eşimin ameliyat masrafları karşılanıyor diye sevinirken, bu olay başımıza geldi. Ben eşimin hep yanındayım. Ayağı düzeldikten sonra, tedavisine devam edilecek. Bu günlerin de geçeceğini düşünüyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber