AA, ANKA, ve İHA'dan 2 Mayıs 2007'nin Önemli Gündem Başlıkları...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Mayıs 2007 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ANADOLU AJANSI, 2 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

1- Cumhurbaşkanı seçimi...

- TBMM Danışma Kurulu, Anayasa Mahkemesinin verdiği iptal kararı nedeniyle cumhurbaşkanı seçimi turlarına ilişkin yeni bir takvim belirlemek üzere toplanacak.

- Danışma Kurulunda, cumhurbaşkanı seçimi sürecinde Meclis'in yasama faaliyetlerine devam etmesi konusunun da ele alınması bekleniyor.

- TBMM Genel Kurulu'nda da konuya ilişkin görüşmeler yapılacak.

2- Milletvekili genel seçimlerinin erkene alınması...

- AK Parti'nin, milletvekili genel seçiminin öne alınmasına ilişkin süreci bugün başlatması bekleniyor.

3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün açıklanan, cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini de öngören anayasa değişikliği paketine ilişkin gelişmeler izleniyor.

4- AK Parti, ANAVATAN ve CHP'nin TBMM grup toplantılarında son gelişmeler değerlendirilecek.

5- Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Ankara'da, Yargıtay ve Danıştay'a yeni seçilen üyelerin mazbata törenine katılacak.

6- Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ankara'da, "Proje Tabanlı Beceri Sergisi"nin açılışında konuşacak.

7- Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı tarafından düzenlenen Avrasya Ekonomi Zirvesi'nin 10'uncusu, İstanbul Ticaret Odası'nda başlıyor.

- Zirveye, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de katılacak.

8- Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından "Avrupa Birliği'ne Katılım Sürecinde Türkiye'nin Komşu ve Çevre Ülkeler Politikası- Stratejik Yaklaşımlar" başlıklı rapor, İstanbul'da açıklanacak.

9- Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Uysal, yeni dönem hedeflerini İstanbul'da kamuoyuna açıklayacak.

10- KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı, Romanya Dışişleri Bakanı Valentin Naumescu da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret edecek.

11- Makedonya Dış Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Gligor Tashkoviç, Ege Bölgesi Sanayi Odasında bilgilendirme toplantısı yapacak.

12- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi yönetimiyle ilgili İzmir'de basın toplantısı düzenliyor.

13- BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin genel merkezinde Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan ile görüşecek.

14- Almanya'da ilki geçen yıl yapılan "İslam Zirvesi"nin ikincisi, başkent Berlin'de düzenlenecek.

- İlk zirveden sonra oluşturulan çalışma gruplarında alınan kararlarla Müslümanların temsiline ilişkin tartışmaların ele alınması bekleniyor.

15- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İSMEK'in "Mevlana" konulu branş yarışmalarının Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak ödül töreninde bulunacak.

16- Ege Ordusu Komutanlığı koordinatörlüğünde yapılacak Anadolu Yıldızı 2007 müşterek arama-kurtarma tatbikatıyla ilgili İzmir'de basın toplantısı yapılıyor.

17- Sempozyum, Festival... Panel...

- Selçuk Üniversitesinde, yurt içi ve yurt dışından bilim adamlarının katılımıyla Mevlana konulu "Uluslararası 7. Dil, Yazın ve Deyişbilim Sempozyumu" yapılacak.

- Trabzon'da 8. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali, çeşitli etkinliklerle başlıyor.

- Antalya'da düzenlenen çiçek festivali ile ilgili basın toplantısı yapılıyor.

- Türkiye Emekli Subaylar Derneği tarafından düzenlenen "Kıbrıs'ın Bugünü ve Yarını" konulu panel, İzmir'de gerçekleştirilecek.

18- Kurumlar vergisi rekortmenleri...

- Türk Telekom, 3,8 milyar YTL'lik gelir karşılığı ödeyeceği 764 milyon YTL vergiyle Ankara'nın kurumlar vergisi rekortmeni oldu.

- Telekom'u Ziraat, Halk ve Vakıflar bankaları izledi.

- 2006 yılı gelirleri için geçen ay başkentte 62 bin 296 kurumlar vergisi beyannamesi verildi.

- Bu beyannamelerde 15 milyar 327 milyon YTL gelir bildiriminde bulunuldu ve kurumlara 3 milyar 2 milyon YTL vergi tahakkuk ettirildi.

19- 1. Karadeniz Spor Oyunları'nda düzenlenecek takım sporları müsabakalarının kura çekimi, İstanbul Olimpiyatevi'nde yapılacak.

20- Ümit Milli Futbol Takımı, özel maçta Norveç ile başkent Oslo'da karşılaşıyor.

21- Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında İtalya'da AC Milan ile Manchester United karşı karşıya geliyor.

22- Profesyonel boksta ağır sıklet Kıtalararası Dünya Şampiyonu Sinam Şamil Sam, Ankara'da yapacağı unvan maçıyla ilgili olarak Boks Federasyonu Başkanı Caner Doğaneli ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte basın toplantısı düzenleyecek.

23- Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen "Spor Hukuku" konulu seminere, Futbol Federasyonu'nun eski başkanı Dr. Levent Bıçakcı, FIFA kokartlı eski hakem Cem Papila ile Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Yunus Egemenoğlu konuşmacı olarak katılacak.

24- Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe ile Beşiktaş Cola Turka arasında yarın başlayacak play-off final serisi maçları öncesi her iki takımın antrenör ve oyuncularının katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

25- Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe-Beşiktaş çekişmesi...

- Turkcell Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu kovalayan ezeli rakipler, daha önce 10 kez zirvede ilk 2 sırayı paylaştı.

- 48 yıllık lig tarihinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki şampiyonluk yarışında 6 kez Fenerbahçe, 4 kez de Beşiktaş ipi önde göğüsledi.

- Ezeli rakiplerin en son 1991-1992 sezonundaki şampiyonluk yarışında gülen taraf Beşiktaş olmuştu.

26- Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan federasyona uyarı: "Bu yıl daha sıcak bir yaz olacak, futbol sezonu buna göre ayarlanmalı."

- "Olabilecek sıcak hava dalgaları, futbolcuları ve taraftarları etkileyecek."

Anadolu Ajansı


ANKARA HABER AJANSI, 2 MAYIS 2007 ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

-GÜNDEM SANDIK

-Anayasa Mahkemesi'nin cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci tur oylamasını iptal ederek, yürürlüğü durdurmasından sonra AKP, MYK da aldığı erken seçimi kararı için harekete geçiyor. Erken seçim teklifinin bugün Meclis'e sunulması bekleniyor.

-Hükümet Yüksek Seçim Kurulu'dan seçim tarihine ilişkin görüş istedi. Yüksek Kurulu'nun seçime ilişkin takvim ve tarihi bugün Başbakanlığa bildirmesi bekleniyor.

-KÖŞK İÇİN SEÇİM TURU

-AKP'nin erken seçim atağına karşın TBMM Danışma Kurulu'da cumhurbaşkanlığı seçim takviminin işlemesi amacıyla, yeni takvimi belirlemek üzere toplanıyor. AKP, seçim turunun devam etmesini isterken, CHP oylama yapılmayacağı görüşünü savunuyor.(Saat: 11.00)

-Meclis Danışma Kurulu, takvimi belirlemesi halinde yeni oylama süreci Anayasa'daki süre baz alınırsa en erken Perşembe günü başlayacak.

-ANAYASA MAHKEMESİ KARARI MECLİS'TE

-Anayasa Mahkemesi, dün cumhurbaşkanlığı seçim sürecine ilişkin verdiği karar özetini bugün Meclis Başkanlığı'na bildirecek.

-Yüksek Mahkeme'nin verdiği karar kamuoyunda da tartışılıyor. Sivil toplum kurulusları başta olmak üzere çeşitli kesimlerin karara ilişkin değerlendirmeler yapması bekleniyor.

-ERDOĞAN VE BAYKAL SON GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRİYOR

-Anayasa Mahkemesi'nin verdiği kararla sürecin sil baştan işleyeceği Ankara'da gözler Meclis gruplarında liderlerin yapacağı konuşmaya çevrildi. AKP ve CHP Meclis Grupları bugün olağanüstü toplanıyor.

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup toplantısında son gelişmeleri değerlendirecek (Saat: 11.00)

-CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da partisinin Meclis Grubu'nda son gelişmeleri değerlendirecek.(Saat: 13.00)

-ANKARA'DA YENİ TARTIŞMA KÖŞK'E KİM VEKALET EDECEK

-Anayasa Mahkemesi'nin cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunun yürürlülüğünü durdurması, beraberinde başka bir tartışmayı da gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı seçim turları tamamlanmadan Meclis'in erken seçim kararı alması halinde, görev süresi 16 Mayıs'ta dolacak olan Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in yerine TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın vekalet etmesi gündeme geldi.

-Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Metin Günday, cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmadan erken seçim kararı alınması halinde Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in 16 Mayıs'ta görevini bırakması gerektiğini söyledi.

-Eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk da benzer bir görüşü savundu. Anayasa Hukukçusu ve eski milletvekili Mustafa Kamalak da, Cumhurbaşkanı'nın 7 yıl için seçildiğini hatırlattı. Kamalak, ANKA'ya yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı'na vekalet maddesi Anayasa'nın 106'ncı Maddesi'dir. Burada Cumhurbaşkanı'na nasıl vekalet edileceği açıktır. Buna göre, 16 Mayıs'ta Sezer'in görev süresi dolar, makam boşalır, yenisi seçilemediği için TBMM Başkanı vekalet eder" diye konuştu.

KARŞI GÖRÜŞ PROF.DR. SANCAR'DAN

-Her iki hukukçunun görüşünün tam tersi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mithat Sancar'dan geldi. Sancar, Sezer'in her durumda görev süresi yeni Cumhurbaşkanı seçilinceye kadar sürdüreceğini savundu. Prof.Dr. Sancar, Sezer'in görevini toplam 4 tur oylama sonucunda Cumhurbaşkanı seçilemezse Meclis'in feshedileceğini yineledi. Prof.Dr. Sancar, Meclis'in bu biçimde feshedilmesi durumunda yeni Cumhurbaşkanı seçilene kadar eski Cumhurbaşkanı'nın görevine devam edeceği görüşünü savundu.

ARINÇ VEKALET EDERSE?

-Sezer'in görev süresinin biteceği tarih olan 16 Mayıs'ta Köşk'ten ayrılması durumunda TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı'na vekalet edecek. Mayıs'tan başlayarak en az dört ay süreyle Cumhurbaşkanlığı'na vekalet etmesi beklenen Meclis Başkanı Arınç'ın önünde gelecek olan en önemli görev ise Ağustos ayındaki Yüksek Askeri Şura kararları olacak. Bunun dışında vekalet görevini alması durumunda Arınç'ın, halen vekaletlerle yönetilen kamu kademelerindeki bürokratlara ilişkin vereceği karar da aynı bir önem taşıyor.

-TÜSİAD ÇEVRE ÜLKELER RAPORUNU AÇIKLIYOR

-Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği, ?Avrupa Birliği'ne Katılım Sürecinde Türkiye'nin Komşu ve Çevre Ülkeler Politikası?Stratejik Yaklaşımlar? başlıklı raporunu İstanbul'da kamuoyuna sunacak.(Saat: 9.00)

-AVRASYA ZİRVESİ İTO'DA TOPLANIYOR

-Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı'nın düzenlediği 10. Avrasya Zirvesi, İTO Meclis Salonu'nda başlayacak.(Saat: 9.30)

-YASED'İN BASIN TOPLANTISI

-YASED Başkanı Tahir Uysal, yeni yönetimin hedeflerini Swissotel'de düzenleyeceği bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak.(Saat:9.30)

-OLLI REHN: TÜRKİYE KRİTERLERDE YETERLİ, SİYASİ PARTİLER YASASI'NI DEĞİŞTİRMELİ

-AB Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Olli Rehn, Avrupa Parlamentosu Üyesi Philip Claeys'in Abdullah Öcalan'ı öven Kürtçe broşür dağıttıkları gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk'la ilgili hakkında verilen hapis cezaları konusundaki bir soru önergesini yanıtladı.

-BARDAKOĞLU'NDAN ?YENİ MALATYALARA KARŞYI TOPLUMSAL ÇABA ÇAĞRISI?

-Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Trabzon'daki Santa Maria Katolik Kilisesi'nin rahibi Andrea Santaro, gazeteci Hrant Dink ve Malatya'da bir yayınevine yapılan saldırıda üç kişinin öldürülmeleri gibi bireysel olarak gerçekleştirilen olayların toplumsallaşmaması için her kurum ve kuruluşun ortak çabası gerektiğini söyledi. Bardakoğlu, bu tür olayların dünyada da gerçekleştiğini anımsattı.

-BİREYSEL KREDİLERE OLAN TALEP YÜZDE 67'YE YÜKSELDİ

-Merkez Bankası anketine göre, bireysel kredilere olan talep yılın ilk çeyreğinde yüzde 67'ye yükseldi. Bankaların yüzde 43'ü konut, yüzde 14'ü taşıt ve yüzde 44'ü de diğer bireysel kredilerde talep artışı yaşanacağını bildirdi.

-YATIRIMA ÜÇ AYDA 6.6 MİLYAR YTL'LİK TEŞVİK

-Hazine, bu yılın ilk üç ayında toplam tutarı 6.6 milyar YTL olan 660 yatırımı teşvik kapsamına aldı. Teşvik belgesine bağlanan yatırımların 4.2 milyar YTL'sinin imalat sanayi sektöründe yapılacak yatırımlardan oluştuğu belirlendi.

ANKA Ajansı


İHLAS HABER AJANSI, 2 MAYIS 2007 ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.00'de AK Parti grup toplantısına katılacak.

TBMM gündemi

- TBMM Danışma Kurulu saat 11.00'de toplanacak.

- CHP ve Anavatan grupları toplanacak.

- TBMM Genel Kurulu toplanacak.

Bakanların faaliyetleri

- Adalet Bakanı Cemil Çiçek, saat 11.00'de Yargıtay ve Danıştay'a yeni yeni seçilen üyelerinin mazbata törenine katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, saat 09.30'da, Proje Tabanlı Beceri Yarışması Sergisi'nin açılışını yapacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, saat 14.00'te SP Genel Başkanı Recai Kutan ile görüşecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Caner Doğaneli ve Sinan Şamil Sam, 16 Haziran'da yapılacak unvan maçıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçesinde sel felaketinden yaralanan vatandaşlara Kızılay tarafından sağlık taramaları yapılıyor

- Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ile Mevlana Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından "2007 UNESCO Mevlana Yılında 7. Dil, Yazın ve Deyişbilim" konulu uluslararası sempozyum saat 09.00'da Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde başlayacak.

- 17-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Çiçek Festivali ile ilgili Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Ticaret Borsası Başkanı Ilhami Kaplan, Antalya Kesme Çiçek Ihracatçılar Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Beach Park SKY Beach'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Hindistan Büyükelçisi Chitra Narayanan ve Hindistan Fahri Konsolosu Turgut Koyuncuoğlu Izmir Valisi M.Cahit Kıraç'ı ziyaret edecek.

- 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, TÜSIAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, ITO'da düzenlenen Avrasya Ekonomi Forumu'na katılacak.

- Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cemal Reşit Rey Konseri / Harbiye'de ISMEK'in Mevlana Konulu Branş Yarışmaları'nın ödül törenine katılacak.

- IHD, Galatasaray Postanesi'nden Başbakan Erdoğan'a 'Muhtıracılar Görevden Alınsın' talebiyle mektup gönderecek.

- Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Istanbul Tersanesi, yerli malları ile üretilen sivil firmalara yönelik malzeme sergisi açılışı Pendik'teki Istanbul Tershanesi Komutanlığı'nda yapılıcak.

- My CTY Hotel, Tavukçu Yolu Caddesi'nde Ümraniye'de açılacak.

- 2. Uluslararası Işçi Filmleri Festivali, Beyoğlu Emek Sineması'nda başlayacak.

DÜNYA GÜNDEMİ

ABD askerlerinin Irak'tan çekilmesi

- ABD Kongresi tarafından kabul edilen ordunun Irak'tan çekilmesine ilişkin karar ABD Başkanı Bush tarafından veto edildi.

Fransa'da Cumhurbaşkanlığı seçimi

- Fransa'da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu için hazırlıklar sürüyor. Sarkozy ve Royal arasında gerçekleşecek 2. tur 6 Mayıs tarihinde yapılacak. Adaylar canlı yayında karşı karşıya gelecek.

Tunus Dışişleri Bakanı Abdallah'ın Atina ziyareti

- Tunus Dışişleri Bakanı Adlewaheb Abdallah, Yunan meslektaşı Dora Bakoyannis ile biraraya gelecek.

Latin Amerikalı din adamları, Avrupa ve Asyalı yetkililerin görüşmesi

- Latin Amerikalı din adamları, Avrupa ve Asyalı yetkililerle Berlin'de düzenlenecek toplantıda biraraya gelecek.

Almanya'da göçmenler ve azınlık konferansı

- Alman hükümeti, Müslüman grupların liderleri ile göçmenler ve azınlık konulu görüşme gerçekleştirecek.

Finlandiya Devlet Başkanı Hallonen'in Almanya ziyareti

- Finlandiya Devlet Başkanı Tarja Hallonen, Almanya'da çeşitli temaslarda bulunacak.

Avrupa Komisyonu'nun İnsani Yardım Üyesi Michel'in Brüksel temasları

-Avrupa Komisyonu'nun İnsani Yardım Üyesi Louis Michel, Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz ve İngiltere Ekonomi Bakanı Gordon Brown ile biraraya gelecek.

Orhan Pamuk'un Almanya temasları

- Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, daha önce aldığı ölüm tehditleri nedeniyle iptal ettiği Almanya turunu gerçekleştirecek.

İran'ın nükleer programı

- 5+1 ülkeleri İran'ın nükleer programını değerlendirmek üzere Londra'da biraraya gelecek.

Estonya'nın Rusya Büyükelçisi Kaljurand'ın basın toplantısı

- Estonya'nın Rusya Büyükelçisi Marina Kaljurand, iki ülke arasında yükselen tansiyonu konu alan bir basın toplantısı düzenleyecek.

IMF-Bulgaristan Merkez Bankası görüşmesi

- Uluslararası Para Fonu (IMF), Bulgaristan Merkez Bankası yetkilileri ile görüşmede bulunacak.

Estonya Savunma Bakanlığı'ndan Sovyet Anıtı'nın yıkılmasına ilişkin açıklama

- Estonya Savunma Bakanlığı, kaldırılan Soyvet Anıtı'na ilişkin açıklamada bulunacak.

İran'ın nükleer programı

- Nükleer Çoğalmayı Önleme Paktı kapsamında İran'ın nükleer programı Viyana'da değerlendirilmeye devam ediyor.

Sovyet Anıtı'nın kaldırılması

- Estonya'nın Moskova elçiliği karşısındaki protesto eylemi devam ediyor.

EKONOMİ GÜNDEMİ

- Uluslararası Yatırımcılar Derneği - YASED'in geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Genel Kurulu'nun ardından göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, Istanbul Swiss Otel Lausanne Salonu'nda saat 09.30'da gerçekleştireceği bir toplantıyla, yeni yönetim yapısını ve hedeflerini kamuoyuna anlatıyor.

- 2-6 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde "Uluslararası Yapı Istanbul Fuarı" düzenleniyor.

- İstanbul Mobilya Fuarı IMOB, 2-6 Mayıs tarihleri arasında CNR Expo'da düzenleniyor.

- "TSKB ile Önceliğimiz Çevre" sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısı saat 10.00'da Cennet Bahcesi'nde gerçekleşiyor.

- IV. Satış Zirvesi, Coca Coca, Honda, Sony Ericsson, Opet, Garanti, Philip Morris, Turkcell, Akemeklilik gibi birçok büyük kuruluşun genel müdür ve başkanları, üst düzey satış ve pazarlama profesyonelleri, pazarlama alanında ünlü akademisyenler ve yazarların katılımıyla 02-03 Mayıs'ta Maslak Princess Otel Istanbul'da gerçekleştiriliyor.

SPOR GÜNDEMİ

- Trabzon, Rize ve Giresun'da 2-8 Temmuz 2007 tarihleri arasında yapılacak olan 1. Karadeniz Spor Oyunları'nda yer alan takım sporları müsabaka kuraları saat 14.00'de Olimpiyat Evi'nde çekilecek.

- Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde Play-Off Final serisi öncesinde Fenerbahçe-Beşiktaş Cola Turka takımlarının antrenörleri ve oyuncuları Swiss Otel'de saat 10.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

- Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu Onursal Başkanı Dilek Sabancı, TÖSSED Başkanı Necmettin Aydın, futbol dünyasının ünlü isimleri, Beşiktaş ve Fenerbahçeli futbolcuların da katılımıyla saat 13.30'da düzenlenecek basın toplantısının ardından gösteri maçı yapılacak.

- Ümit Milli Futbol Takımı, deplasmanda Norveç ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber