YSK açıklaması yarına ertelendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2007 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hükümetin erken seçim kararından sonra gözlerin çevrildiği, Yüksek Seçim Kurulu, saat 19'da yapılması beklenen kararını yarına bıraktığını açıkladı..

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçim takvimi ve gününü belirlemek üzere yaptığı toplantı sona erdi. Toplantıya yarın devam edilecek.

YSK'nın saat 17.00'de başlayan toplantısı saat 18.15'te sona erdi. Herhangi bir sonuca ulaşılamayan toplantıya yarın devam edilme kararı alındı. YSK, seçimin 24 Haziran ya da 1 Temmuz'a yetişip yetişmeyeceği konusunu görüşmek üzere toplanmıştı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Muammer Aydın, ''Yasada 105 gün seçim süresi var. Bu süreyi ne kadar kısaltabiliriz, bunun hesabını yapıyoruz'' dedi. Aydın, YSK'dan ayrılırken yaptığı açıklamada, ''Yasada, 105 gün seçim süresi var. Bizim bunu kurul olarak kısaltma yetkimiz var

. Biz bu süreyi ne kadar kısaltabiliriz, bunun hesabını yapıyoruz'' dedi. Dökümanları aldıklarını, hazırlıkları yaptıklarını anlatan Aydın, seçimin kaç günde yapılabileceğini yarın açıklayacaklarını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber