Telekazık kampanyası Ankara'da

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2007 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüketiciler Birliği Türk Telekom'un zamlı tarifesinin iptali için Ankara Abdi İpekçi Parkında imza standı açtı.

Tüketiciler Birliğinin başlattığı ''Telekazık'' kampanyası ile vatandaşın, Türk Telekom'un 1 Mart 2007 tarihinden itibaren uygulamaya başlayan ve milletler arası, şehirler arası ve GSM arama ücretlerinde indirime giderken şehir içi görüşme ücretleri ve sabit ücretlere yaklaşık yüzde 26 oranında zam yapan tarifesi hakkında bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

Zamlı tarifenin iptali için açılan imza standına ilişkin değerlendirmede bulunun Tüketiciler Birliği Ankara Şubesi Genel Başkan Yardımcısı Üstün Bol, kampanya kapsamında vatandaştan büyük ilgi gördüklerini, vatandaşın Mart ayı faturasını gördükten sonra tepkisini göstermeye başladığını söyledi.

Bol, ''Daha önce genelde 50 YTL fatura ödeyen vatandaş Mart ayında 70 YTL ödediğini, 30 YTL ödeyen, faturasının 50 YTL'ye çıktığını söyledi. Kampanyamız başta tüketiciler tarafından bilinmezken, Mart ayı faturalarının gelmesiyle bir tepkiye dönüştü. Bunun daha da çok yankı bulmasını ve uygulamanın iptal edilmesini istiyoruz'' diye konuştu. Kampanya kapsamında farklı illerde de imza standlarının açılacağını belirten Bol, bu akşam ayrıca Fenerbahçe-Beşiktaş maçının yapılacağı İstanbul İnönü Stadında da stand açacaklarını söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber