Çift ekranlı Asus, satışa sunuluyor

Haber Giriş : 09 Mayıs 2007 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Asus'un 2.8 inç'lik yardımcı ekranlı W5Fe dizüstü bilgisayarı, iki hafta sonra Türkiye'de satışa sunuluyor.

Asus'un, e-posta, takvim ve randevuları, bilgisayarın kapağını açmadan incelemeye olanak sağlıyan yardımcı ekranlı dizüstü bilgisayarı W5Fe, iki hafta sonra Türkiye'de satışa sunuluyor. Yurt dışında 1750-2090 euro arasında satılan ürünün Türkiye'deki satış fiyatı 1 hafta sonra açıklanacak.

Asus W5Fe, yeni görüntü teknolojilerini ve geliştirilmiş eğlence uygulamalarını içeriyor. Ürün, yüksek çözünürlüklü dönebilen kamerası ile kablosuz video haberleşmesini mümkün kılıyor.

Microsoft'un geliştirdiği SideShow teknolojisini entegre eden ilk dizüstü bilgisayar olan ASUS W5Fe'nin 12.1 inç ekranı ve bilgisayarın üst kapağında ek bir LCD ekran bulunuyor. 2.8 inç büyüklüğünde renkli ekranı olan dıştaki bu küçüksistem, içteki ana sistemle senkronize edilmiş durumda olduğundan, e-posta, takvim ve randevuları, bilgisayarın kapağını açmadan incelemeye olanak sağlıyor. Ayrıca ufak ekranda harita görüntülemek, müzik dinlemek ve oyun oynamak mümkün.

Veriler, SideShow'a ayrılmış 1GB flash bellekte saklanıyor. Bilgisayarı çalıştırdığınızda, SideShow'daki bilgilerle ana bilgisayardaki bilgiler senkronize ediliyor.

SideShow, Windows Vista işletim sistemi gerektiriyor. Asus W5Fe, 2.0GHz hızında Core 2 Duo işlemci taşıyor. 1 GB sistem belleği ve 120 GB kapasiteli sabit diski bulunan ürünün lityum-iyon pili, 3.5 saat kullanıma olanak sağlıyor. Kablosuz bağlantı için Bluetooth ve wireless özellikleri bulunan ürün 1.3 megapiksel 180 derece dönebilen dahili kameraya sahip. 305x220x31 (mm) boyutlarında olan Asus W5Fe'nin ağırlığı 1.67 kg.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber