Kellik sorununa yeni umut

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 11 Mayıs 2007 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Füsun SAKA

Amerika'da üretilen yeşilçay özlü bir saç losyonu, Türkiye'de de kellik sorunu yaşayanların umudu oluyor.

Yeşilçay özü, doğal bitki özleri ve ve anti kanserojen madde olarak bilinen EGSC içeren Lacinia adlı ürünün, saç dökülmesini kısa zamanda azaltan ve durdurabilen en etkili ürün olduğu öne sürülüyor.

Amerikan FDAD'nin yanı sıra, Belçika ve Kuveyt sağlık bakanlığının onayladığı ürün, Türkiye'de Hepsi burada.com, Laciniaturkiye.com adresinden ve eczanelerden pazarlanmaya başladı.

Amerika'da yapılan bilimsel araştırmalar sonucu, EGSC ve yeşilçay özünün, ciltteki hücrelerin ölmesini engelleyebildiği tespit edildi. Araştırmalar ile ilgili raporlar, Amerikan Dermatoloji Enstitüsünün, 2002 yılında yapılan genel kurulunda açıklandı.

İçinde çeşitli vitaminlerin de bulunduğu Lacinia losyonunun, bazı kullanıcılarda yeni saçlar çıkardığının araştırmalar sonucu belirlendiğine değinen Lacinia sözcüsü Michael Fudalo, ayrıca ürünün kepek sorununu yok edebildiğini, saçlara hacim kazandırdığını söyledi.

Türkiye'de ünlü dermatolog Dr. Vefa Gözenç tarafından yapılan araştırmada, Lacinia kullanıcılarda genel olarak yüzde 49.8 etkili bulunurken bazı ünlü yabancı ürünler yüzde 15 etkili bulundu.

Yeni Nesil Saç Bakım Losyonu Lacinia

Saçlarınız dökülüyor. Başlangıçta dönemsel olmasını umduğunuz bu olumsuzluk giderek gerçek bir kayba dönüşüyor. Ve ne yapmanız gerektiğinizi bilmiyorsunuz ya da kullandığınız ilaçlar sizden kopup giden saçlarınıza bir çözüm olamadı. Cevabınız Lacinia olabilir.

ABD'deki araştırmalar sonucunda yaratılan doğal bileşimi ile serbest sağlıklı satış sertifikası almış ve Avrupa birliği için onaylanmış Lacinia saç dökülmelerine karşı henüz gerçek bir başarı sağlanamayan kulvarda dev bir adım gibi görülüyor ve "bugüne kadar Amerika'da piyasaya sürülme izni almış en etkili saç losyonu" olarak tanımlanıyor.

Çünkü 16-62 yaş arası kadın ve erkekler arasında yapılan araştırmalar Lacinia'nın yeni saç oluşumunda %20, saç tellerinin kalınlaşmasında %70 ve saç dökülmelerine karşı %98 başarı gösterdiğini kanıtlıyor. Lacinia'yı saç dökülmelerine karşı etkili olmaya çalışan diğer ürünlerden ayıran belki de en önemli özelliği ürünün başarısını kullanımın bırakılmasından sonra da belli bir müddet sürdürmesi.

Bir diğer Lacinia ayrıcalığı ise erkeklerin özellikle alın üstü bölgesindeki saç dökülmelerine varolan ürünler çare olamazken düzenli Lacinia kullanıcılarının bu açıdan memnun olmaları.

Hem kadın hem erkek tipi saç dökülmelerine karşı etkili olan Lacinia doğal bileşimi sayesinde hiçbir yan etkisi olmadığı kanıtlanmış bir ürün.

Bölgesel masaj sonrasında en az üç ay her gün uygulandıktan sonra saçların sağlık durumuna göre uygulamaya 2-3 günde bir devam ediliyor.

Pek çok nedenden kaynaklanabilen saç sorunlarına karşı Lacinia kesinlikle denenmesi gereken yeni nesil saç bakım losyonu. Daha fazla bilgi için, www.laciniacosmetic.com sitesine başvurulabilir..

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber