Gelin, nikahta manevi babası İçişleri Bakan'nın sesini duyunca ağladı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Mayıs 2007 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İÇİŞLERİ Bakanı Osman Güneş, yetiştirme yurdunda büyüyen manevi kızı Özlem Erciyes'in (Çiftçi) nikahına gelemeyince, cep telefonuyla aradı. Nikah kıyılırken kendisini arayan manevi babası Bakan Güneş'in sesini duyan Özlem, duygulanıp ağladı.

Özlem Çiftçi, Alper Erciyes ile Kayseri Polisevi'nde gerçekleştirilen nikah töreni ve düğünle dünya evine girdi. Düğüne, Eski Kayseri Valisi, İçişleri Bakanı Osman Güneş'in eşi Ayşe Güneş, Vali Vekili İbrahim Yurdakul, AKP Kayseri Milletvekilleri Mustafa Duru, Mustafa Elitaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölge Başkanı Ahmet Hasyüncü ve çok sayıda davetli katıldı.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve 7 yıldır koruyucu aile olarak yanlarında kaldığı Mustafa ve Hatice Erciyes çiftinin oğulları Alper ile dünyaevine giren Özlem Çiftçi'nin yüzüklerini Bakan Osman Güneş'in eşi Ayşe Güneş taktı. Çiftin nikahını ise, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı.

Bu sırada, Kayseri Valiliği Özel Kalem Müdürü Kadir Şimşek'i cep telefonuyla arayan İçişleri Bakanı Osman Güneş, yoğun işlerinden dolayı düğüne gelemediğini ve çok üzgün olduğunu söyledi. Cep telefonunun sesi, mikrofon aracılığıyla salonu duyuruldu. Erciyes çiftine çiçek gönderen Bakan Güneş, ?Öz evlatlarıma düğün yaptım. Bu kadar duygulandığım ve heyacanlandığım olmadı'' dedi.

Eşinin ailesinin, Kayseri Valisiyken kendisini istemeye gittikleri, manevi babası Bakan Güneş'in sesini duyan Özlem, duygulanarak ağladı. Özlem, ?Eminim ki manevi babam, burada olmayı çok isterdi. Her genç kız, babasının düğününde olmasını ister. Osman Güneş ve eşi, bana babamdan daha yakın. Burada olmasını çok isterdim, ancak gelemedi. Buruk bir sevinç yaşıyorum'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber