Bakan Koç: Yaş 60 olunca, hanımı üzme imkanınız kalmamış demektir

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Mayıs 2007 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ'de Spa Hotel Colossae Thermal Başarı Ödülleri gecesine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, yaz turizmine ara vermeden alternatif turizme çeşitlilik kazandırmak istediklerini söyledi.

Başarı ödülleri gecesine Vali Hasan Canpolat, AKP'li Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, sanayiciler, işadamları ve turizmciler katıldı. Konuşmasına Anneler Günü'nü kutlayarak başlayan Bakan Koç, ?Ben hayatımda hiç hepyek atmadım. Ha diyeceksiniz ki ?Hep düşeş mi attım?' Sürekli düşeş atmadım ama dübeşin altına hiç düşmedim. Anam kollarımda öldü. Anam bana ?Oğlum karı koca arasında münakaşalar olur. Karını üzersen beni de üzmüş olursun' dedi. Eşim beni üzmedi ben de onu hiç üzmedim. Zaten yaş 60 olunca, hanımı üzme imkanınız kalmamış demektir. İnsan bir yaştan sonra kılıbık olmasa da kalbi biraz ılık hale geliyor'' dedi.

Turizmle ilgili de konuşan Bakan Koç, yaz turizmine ara vermeden alternatif turizme çeşitlilik kazandırmak istediklerini belirtti, kongre ve termal turizminin önemine değindi. Koç, termal turizminin, yaz turizminden 4 kat daha fazla para bıraktığını söyledi.

Denizli'nin termal turizm ve turizm çeşitliliği bakımdan önemli bir il olduğunu anlatan Vali Hasan Canpolat da tüm işadamlarını ve turizmcileri Denizli ile çevresine yatırım yapmaya çağırdı.

Konuşmaların ardından. Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Vali Hasan Canpolat, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve protokol üyeleri tarafından, yöre turizmine katkı sağlayanlara Colossae Hotel'in teşekkür plaketleri verildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'a da plaketini İş Merkezleri Yönetim Anonim Şirketi Genel Müdürü Bektaş Şahin verdi. Colossae Hotel Başarı gecesi pasta kesilmesi ile sona erdi. Bakan Koç, ödül töreninin ardından karayoluyla Ankara'ya döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber