Bahçeli 'af' talebini yineledi

Devlet Bahçeli seçim beyannamesini açıkladı - Devlet Bahçeli: "Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere, kader kurbanlarına af çıkarılacak"

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Mayıs 2018 15:28, Son Güncelleme : 26 Mayıs 2018 19:14
Bahçeli 'af' talebini yineledi

- MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere, kader kurbanlarına af çıkarılması. Vatandaşların, kredi ve kredi kartı borçları ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtarılması seçim beyanımızdır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin seçim beyannamesini açıkladı. 27. Yasama Döneminde, çeşitli toplum kesimlerinin talep ve beklentileri doğrultusunda vaadleri sıralayan Bahçeli, "2023'te, büyükşehirleri kapsayacak şekilde yüz il, bin ilçeden oluşan bir idari sistemle, ekonomide yerli ve milli diriliş sayesinde, siyasette birlik ve dayanışma ruhunun ayağa kalkışıyla Türkiye bölgesinde süper güç, küresel düzeyde de sözü dinlenen bir ülke seviyesine mutlaka ulaşacaktır.

Bahçeli, 24 Haziran seçim beyanlarını sıraladı.

Kadına şiddet ve çocuk istismarının önlenmesi çerçevesinde kadına ve çocuğa karşı suçlarda cezaların ağırlaştırılması, adli yardım desteğinin sağlanması ve dava açmada zaman aşımının kaldırılması için gerekli yasaların çıkarılması konusunda çalışmaların yürütüleceği bildirildi.

Beyannamede PKK'lılar, FETÖ'cüler ve diğer teröristlerle çocuk istismarcıları, tecavüzcüler ve kadın katilleri hariç olmak üzere demir parmaklıkların gerisinde özgürlük düşü kuran, zindanda gün sayan, dama düşüp sevdiklerinin ve sevenlerinin hasretini çeken kader kurbanlarına af çıkarılması için girişimlerin sürdürüleceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber