AK Parti Balıkesir milletvekili Uğur da aday değil

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Mayıs 2007 12:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, milletvekili aday adayı olmadığını açıkladı. Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez de daha önce aday olmayacağını açıklamıştı.

AKP'nin kuruluş aşamasında kurucu il başkanlığını üstlenen ve 2002'deki seçimlerde milletvekili seçilen Uğur, gençlerin yolunu açmak için aday olmayacağını belirtti.

4.5 yıl boyunca milletvekilliği görevini alnının akıyla yaptığını söyleyen Uğur, ?Ancak bu partideki siyasetime son verdiğim anlamına gelmiyor. Siyasetteki hizmetim yerelde ve genelde devam edecek.

Ülkemizin ve Balıkesir'imizin kalkınması için çabalarım her alanda sürecek. Çünkü siyasetteki hizmetin milletvekilliği ile sınırlı olmadığına inanıyorum. Ülkemizin gelişimine ve değişimine paralel olarak genç insanlara, yeni isimlere fırsat vermek lazım geldiğini, sözle değil davranışımla da göstermek istedim. Bu nedenle milletvekilliğine aday olmadım? dedi.

57 yaşındaki Uğur, 18'inci dönemde de Anavatan Partisi'nden Balıkesir milletvekili olarak görev yapmıştı. Ahmet Edip Uğur, Arı Rafine Yağ Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber