29 euroya netten TV izlenecek...

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 20 Mayıs 2007 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Superonline, internette yüksek kalitede televizyon izlenmesi anlamına gelen IPTV için en büyük engel olan hız sınırını kendi altyapı hizmetiyle aşacak

Superonline, internette yüksek kalitede televizyon izlenmesi anlamına gelen IPTV için en büyük engel olan hız sınırını kendi altyapı hizmetiyle aşacak. Şirket, 10 yılda 10 milyon kullanıcıya IPTV sunacak

Eğlenceyİ tek çatı altında toplamayı hedefleyen Superonline, internet üzerinden yüksek kalitede TV izlemeye olanak sağlayan IPTV'yi de kapsayan SuperHome konseptini aylık 29 euroya Türkiye'ye getiriyor.

Türkiye'de altyapı en fazla 2 Mbit interneti desteklerken Superonline'in kısa süre önce imza attığı yeni projede ise ADSL2 teknolojisiyle 20 Mbit internet geliyor. Alt yapı hizmetlerini 34 Mbit fiber optik kablolarla ve kablosuz geniş bant internet olarak bilinen Wi-max ile sunmayı planlayan Superonline, kendi aboneleri arasında sınırsız telefon görüşmesi, TV yayını, müzik fotoğraf oyun ve interneti tek bir pakette topluyor.

Örnek France Telekom

Tüm dünyada altyapı çalışmaları süren IPTV'yi Türkiye'de tanıtan ilk firma olmaktan gurur duyduklarını belirten Superonline Genel Müdürü Savaş Ünsal, ?France Telecom'un IPTV, telefon ve internet gibi tüm hizmetlerini birarada toplayan paketin fiyatını örnek aldık. Onların sunduğu fiyattan Superhome konseptini Türkiye'ye getireceğiz? dedi. Kablo yatırımı bulunmaması sebebi ile kablosuz internet yatırımlarına hız verdiklerini belirken Superonline Genel Müdürü Savaş Ünsal, ?Wi-max daha ucuz bir geniş bant çözümü olacak. Bu ün sunulan en düşük ADSL fiyatıyla aynı fakat çok daha hızlı kablosuz internet sunacağız. 10 Mbit interneti 29 YTL'ye sunmayı hedefliyoruz? dedi.

Yılsonuna kadar bin abone

20 Mbit internet ve ev içinde tüm multimedia hizmetlerini biraraya getiren Superonline'ın artık internet servis sağlayıcı değil, bir telekomünikasyon operatörü olduğunu vurgulayan Ünsal şöyle devam etti: ?Geniş bant internet TV, ses hizmetlerinin aynı paket içerisinde verilmesi dünyada çok yeni bir gelişme. Çin 2007'de 30 bin kullanıcı hedefliyor. Bizim hedefimiz ise yıl sonuna kadar bin abone. İki yıl içinde ise bu rakam 100 binlere ulaşacak. Bu hizmet 5 yılda 10 milyon aboneye ulaşır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber