Böyle yarışma olur mu?

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 21 Mayıs 2007 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyşehir Özel Gönül İlköğretim Okulu'nun düzenlediği ?En Güzel Ağlama' yarışmasına katılan anne-babaların çocukları ağlatabilmek için, kollarını ve bacaklarını sıkıştırma gibi ilginç yöntemlere başvurmaları tepki çekti.

KONYA'nın Beyşehir İlçesi'nde, bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen ?Bahar Şenlikleri'nde, 0- 6 yaş grubu çocuklar arasında ?En Güzel Ağlama' yarışması yapıldı. Aileler, bebeklerini ağlatabilmek için ilginç yöntemlere başvurdu.

Beyşehir Özel Gönül İlköğretim Okulu'nin düzenlediği şenlik, Beyşehir Gölü kıyısında yapıldı. Katılımın yoğun olduğu şenlikte birbirinden ilginç yarışmalar düzenlendi. ?Çuvalla Yürüme', ?Gülme', ?Top Sektirme', ?Elma Yeme', ?Halat çekme' gibi yarışmaların yapıldığı şenlikte, en çok ilgiyi ?En Güzel Ağlama' yarışması gördü. 0- 6 yaş grubu çocuklar arasında düzenlenen yarışmada aileler, çocuklarını susturmak için değil ağlatmak için çaba gösterdi.

Çocuklarını ağalatabilmek için ilginç yöntemlere başvuran kimi aileler çocuklarıyla birlikte ağladı, kimilerinin de çocuklarının kollarını ve bacaklarını sıkıştırdığı görüldü. Yarışmada ağlayan 14 çocuk, alanı dolduran davetliler tarafından alkışlandı. Dereceye girenler alkış oranına göre belirlendi. 1 yaşındaki Mehmet Berkay Can, ?En Güzel Ağlayan Çocuk' yarışmasında birinci oldu. Can Ailesi'ne çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber