Sakarya'da öğrenci aşkı kanlı bitti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2007 13:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Sevgi genç kızın kendisini reddetmesi üzerine silaha sarılan genç Sakarya'yı kana buladı. Sevdiği genç kızı öldüren öğrence daha sonra aynı silahla kendi hayatına son verdi.

Sakarya Üniversitesi Esentepe kampusü yakınlarında, yurt yolunda bulunan bir cafenin arka kısmında iki el silah sesi duyuldu. Olay yerine koşanlar iki öğrencinin cesedi ile karşılaştılar.

Olay yerine gelerek inceleme yapan jandarma ekipleri Bülent Özdemir adlı öğrencinin Zehra Yetişkin adlı öğrenciye aşkını ilan ettikten sonra aldığı cevap üzerine silahına el attığı bilgisine ulaştılar. Silahla önce Zehra Yetişkin'i öldüren Bülent Özdemir'in daha sonra namluyu kendisine çevrirerek intihar ettiği belirtildi.

Her iki ismin de sakarya Üniversitesi öğrencileri olduğu belirtildi.

Adapazarı'nda, kendisini terk eden kız arkadaşını silahla vuran üniversite öğrencisi bir genç daha sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Esentepe Kampüsü'nde bulunan yurt binası yakınlarında, saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, SAÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Bülent Özdemir (29) ile bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı SAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı 3. sınıf öğrencisi Zehra Yetişken (21) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bülent Özdemir, yanında getirdiği tabancayı çekerek Zehra Yetişken'i başından vurdu. Bülent Özdemir daha sonra silahı kendi kafasına dayayarak ateş etti. Zehra Yetişken olay yerinde hayatını kaybederken, Bülent Özdemir de ağır yaralı olarak Toyota-Sa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Haberin duyulması üzerine Yetişken ile Özdemir'in arkadaşları olay yerine akın etti. Bazı öğrenciler olayın şokunu yaşarken, bazıları da sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber