?Fırtına Deresi' öğretmeni yuttu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2007 07:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çamlıhemşin ilçesinde, bir otomobil Fırtına Deresi'ne uçtu. Otomobil ve sürücüsü öğretmen, eriyen karlar sebebiyle kabaran dere sularında kayboldu. Son anda kendini araçtan atan öğretmenin eşi ise kurtulmayı başardı. Olay, Çamlıhemşin Kaymakamlık binasının hemen yakınındaki virajda meydana geldi. Ardeşen'e giden, Çamlıhemşin İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni 25 yaşındaki Orhan Azizağaoğlu'nun kullandığı otomobil, bilinmeyen bir sebeple virajı alamayarak Fırtına Deresi'ne uçtu.

Kemer engelledi

Öğretmenin 21 yaşındaki nişanlısı

E. Azizağaoğlu, kendini araçtan atmak suretiyle kurtuldu. Ancak, emniyet kemeri bağlı olan öğretmen Orhan Azizağaoğlu ise, eriyen kar yüzünden kabaran azgın derede araçla birlikte sürüklenerek kayboldu. Hafif yaralı olarak kurtulan E. Azizağaoğlu, ilk müdahalenin ardından Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın haber alınmasının ardından Vali Kasım Esen de Çamlıhemşin'e giderek yetkililerden bilgi aldı. Sivil Savunma ve Özel Harekât ekipleri, olay yerinde aracın bulunabilmesi için bir çalışma başlattı. Acı haber genç öğretmenin görev yaptığı okulda büyük üzüntüye sebep oldu. Azizağaoğlu'nun meslektaşları şoka girerken, öğrencileri ise sınıflarında gözyaşlarına boğuldu.

Düğününü göremedi!

Sivil savunma ekipleri ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı kurtarma timinin bütün çabalarına rağmen Orhan Azizağaoğlu'nun cesedine ulaşılamadı. Öğretmenlerinin azgın sularda kaybolduğunu haber alan minik öğrenciler gözyaşlarına boğuldu. Azizağaoğlu'nun kaybolduğu nişanlısına söylenemezken, genç çiftin bir süre önce nikah kıydıkları ve yaz aylarında düğün yapmayı planladıkları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber