Emniyetin üst düzeyinde, görev düzenlemesi

Haber Giriş : 24 Mayıs 2007 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları arasında görevlendirme düzenlemesi yaptı. Yeni düzenleme ile halen raporlu olan Ramazan Er'e Trafik Hizmetleri bağlanırken, bu yılın başında süpriz şekilde genel müdür yardımcısı olan Mustafa Gülcü'ye de kritik daireler olan Terör, Güvenlik, Kriminal, Asayiş, Cumhurbaşkanlığı, TBMM Koruma ve Başbakanlık Koruma Müdürlükleri bağlandı.

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, göreve geldikten sonra ilk önemli düzenlemesini yaptı. Önceki gün tüm birimlere gönderdiği "Genel Müdür Yardımcıları Arasında İşbölümü" başlıklı genelgesiyle 5 Emniyet Genel Müdür Yardımcılarının sorumlu oldukları bölümler şöyle belirlendi:

Dr.Necati Altıntaş: Personel, Eğitim, Sağlık, Sosyal Hizmetler ve Sivil Savunma,

Emin Arslan: Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, İnterpol, Dış İlişkiler, Yabancılar ve Hudut İltica,

Mustafa Gülcü: Terörle Mücadele ve Harekat, Güvenlik, Asayiş, Kriminal, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü, TBMM Koruma Müdürlüğü, Başbakanlık Koruma Müdürlüğü, Ana Komuta Kontrol Merkezi,

Ramazan Er: Trafik Planlama ve Destek, Trafik Uygulama ve Denetleme, Trafik Eğitim ve Araştırma, Trafik Araştırma Merkezi, Koruma, Havacılık,

Mehmet Tokgöz: İdari ve Mali İşler, İkmal ve Bakım, İnşaat Emlak, Haberleşme, Bilgi İşlem, Arşiv ve Dökümantasyon, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber