2. hafta da bitiyor... YSK hala görevli ücretlerini yatırmadı

ÖSYM Başkanlığı, üniversiteye giriş sınavında görev alan 700 bin personele ücretlerini 4 gün içinde ödedi. Ama YSK seçimlerde görev alan personele hala ücret ödemesi yapmadı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 06 Temmuz 2018 09:34, Son Güncelleme : 06 Temmuz 2018 09:55
2. hafta da bitiyor... YSK hala görevli ücretlerini yatırmadı

Bir üyemizin gönderdiği mesajı yayımlıyoruz:

24 Haziran Seçimlerinde ve hafta sonu yapılan TYT ve AYT sınavlarında görev aldım. Cumartesi pazar yapılan sınavlara ait görevli ücretleri çarşamba günü(dün) hesaplarımıza yattı ve katkılarımızdan dolayı teşekkürü de içeren sms ile bilgilendirildik.

Hem ödeme süreci hem de katkılarınızdan dolayı teşekkür edilmesi insanı mutlu ediyor.

Gelelim devletin belki de en ciddi kurumlarından birisi olan yüksek seçim kurulunun tutumuna...

Seçimden önceki hafta eğitim toplantısına katıldık. toplantının başlangıcı görevli hakimin katı uyarıları ile başladı.

Sorumluluklarımız en ince ayrıntısına kadar hatırlatıldı. Seçim sabahı 05'te kalkıp kahvaltı bile edemeden görev yerimize koştuk.

Seçim günü çeşitli siyasi partili görevlilerin olmadık kaprisleriyle uğraştık. Sandıkları açtık en ufak bir şaibeye yer vermeden oyları namusumuz gibi tasnif ettik tutanakları harfiyen doldurduk.

Devletimizin imkanları hiç olmadığı kadar güçlü iken ve seçimin tüm aşamalarını tek tek planlayıp takvime bağlayan YSK ve ilçe seçim kurulları bu kadar zahmete katlanan ve seçimlerin adil ve şeffaf olarak tamamlanmasının baş aktörü görevlilerin ücretlerini yatırmada bu kadar rahat davranması sizce doğru mu?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber