Yeni 20 bin öğretmen ataması yok gibi. Genel Müdür, twiti sildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklamasında yer alan "Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atıyoruz." açıklaması, yeni sözleşmeli öğretmen ataması olarak değerlendirilmiyor.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 03 Ağustos 2018 22:57, Son Güncelleme : 04 Ağustos 2018 09:03
Yeni 20 bin öğretmen ataması yok gibi. Genel Müdür, twiti sildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 100 günlük eylem planını açıkladı. Bu açıklama sırasında, eylem planında yer almayan bir açıklama yaptı ve "Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atıyoruz." dedi.

Memurlar.net olarak bu açıklamanın, şuan ataması yapılan ve belgelerini teslim etmekte olan adayları kapsadığını düşünmüştük.

Ancak Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu sosyal medya hesabından "Yeni 20 bin öğretmen ataması hayırlı olsun..." şeklinde bir açıklama yapınca, bunun yeni bir öğretmen alımı olabileceği değerlendirmesi yapıldı.

Memurlar.net'te, yeni 20 bin öğretmen alımı yapılacak şeklinde haber sonrasında, Genel Müdür Aydoğdu, sosyal medya hesabından twit'i sildi.

Bu yeni gelişme, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamanın, şuan ataması yapılan ve belgelerini teslim etmekte olan adayları kapsadığını göstermektedir.

Hamza Aydoğdu: Yeni 20 bin öğretmen atanacak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber