Çevre Bakanı: Gerekli tedbirleri Devletimiz anında alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya geldi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2018 10:49, Son Güncelleme : 09 Ağustos 2018 11:52
Çevre Bakanı: Gerekli tedbirleri Devletimiz anında alacak

Bakan Kurum'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

"(Ordu'daki sel) Gerekli tedbirleri devletimiz anında inşallah alacak. Biz de bakanlık olarak, üstümüze düşen neyse bu görevlerimizi zarar gören vatandaşlarımızın bu zarardan en az etkilenmesi noktasında üstümüze düşenleri hızlı bir şekilde yerine getireceğiz.

İnşallah Cuma günü de biz bakanlık ve bağlı kuruluşlarımızla orada olup hasar tespitleri sonrasında yapılabilecek ne varsa bunları hızlı bir şekilde yapma gayreti içerisinde olacağız"

Bakan Murat Kurum: İmar Barışı'na 3 milyon 780 bin vatandaşımız müracaat etmiş, 1 milyar 350 milyon lira para ödenmiştir.

"(Kanal İstanbul projesi) 43 kilometre uzunluğundaki kanalın her iki tarafında yatay mimarinin hakim olduğu dört katı geçmeyen, içinde fuar alanlarının, üniversite alanlarının, üniversite alanlarının içinde her türlü eğitimin araştırmanın AR-GE çalışmasının yapılabileceği mekanlar, Sosyal donatı anlamında aklımıza gelen ne varsa çocuklarımızın gençlerimizin yaşlılarımızın oynayacağı vakit geçireceği zaman harcayacağı aklınıza gelen ne varsa bunların da içinde barındırıldığı inşallah modern iki şehir kurma arzusundayız"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber