Milletvekili Çömez aday olmayacak

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 02 Haziran 2007 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Bandırma Milletvekili Turhan Çömez, 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını açıkladı.

Turhan Çömez, arabesk fantezi müzik sanatçısı Mahsun Kırmızıgül'le sürpriz yaptı. Programda olmamasına rağmen Çömez'i kırmayarak 19. Bandırma Uluslararası Kuş Cenneti Festivalinin açılışına son dakikada katılan Mahsun Kırmızıgül hem coştu hem coşturdu. Kırmızıgül, konserinde ilköğretim okulu öğrencileriyle düet yaptı.

Milletvekili Çömez, program esnasında halka hitap ederek 22 Temmuz seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı, ardından da festivale katılamayan Abdüllatif Şener'in, Bandırma - Gönen yoluna 500 bin YTL ödenek tahsis ettiği müjdesini verdi.

Festivale, Turhan Çömez'in kendisini gece yarısı arayarak davet etmesi üzerine geldiğini açıklayan Mahsun Kırmızıgül, "Çömez'i toplumun tüm kesimleri seviyor. Bandırma'da olmaktan mutluluk duyuyorum. Keşke gelişimiz daha programlı olsaydı. İnsanların konserimize katılımı daha fazla olurdu. İlk defa geldiğim Bandırma'yı çok sevdim" dedi.

ÇÖMEZ: "ARA VERECEĞİZ"

22 Temmuz 2007 seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, "Bu dönem biraz dinleneceğiz. Görev yaptığım süre içerisinde hep milletimin ve devletimin menfaatlerini ön planda tuttum. Birtakım engellemelere rağmen ne pahasına olursa olsun bildiğim doğruları milletimle paylaştım. Bundan sonra da paylaşmaya devam edeceğim. Bugün festivalin açılışı aslında Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener tarafından yapılacaktı. Ancak programının yoğunluğundan dolayı programı son anda ertelendi. Ancak kendisinin bölge halkına bir hediyesi var. Ödenek yetersizliğinden dolayı yapım çalışmalarına ara verilen Bandırma-Gönen karayoluna 500 bin YTL ödenek tahsis etti. Tahsis edilen bu ödenekle yolun yapım çalışmaları hızlanacaktır" dedi.

ARICILAR PANKART ASTI

Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm festivaline katılan Balıkesir Arıcılar Birliği ve Bandırma Arı Yetiştiricileri Derneği Milletvekili Çömez'e ve festivale katılımından dolayı Mahsun Kırmızıgül'e teşekkür plaketi verirken "Sayın Çömez sizinle gurur duyuyoruz" yazan pankart açtı.

Milletvekili Çömez sahte balla ilgili bakanlık nezdinde ciddi çalışmalar yapmış, bu gelişmelerden sonra Tarım Bakanlığı ülke genelinde sahte balları toplatmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber