Karayollarında durum

Karayollarının köprü ve üstyapı onarım, kavşak ve yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2018 09:00, Son Güncelleme : 28 Ağustos 2018 09:03
Karayollarında durum

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Düzce Kavşağı geçici olarak araç trafiğe kapatılarak burayı kullanan araçlar Hendek ve Kaynaşlı gişelerine yönlendiriliyor.

TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Adapazarı kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.30 saatleri arasında İzmit-Adapazarı yönü trafiğe kapatılarak ulaşım İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor ve Adapazarı Kavşağı'ndan tekrar Otoyola katılım sağlanıyor.

İkizdere- İspir yolunun 25. kilometresinde Ovit Tüneli'nin İkizdere-İspir yönünde bulunan tüpü üstyapı çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Ovit geçidinden (eski yol) sağlanıyor, İspir İkizdere yönünde ise trafik tünelden kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kırıkkale - Kırşehir yolunun 4-5. kilometresinde Bahşılı kavşak köprü yapım çalışması nedeniyle bu kesimde bölünmüş yolun her iki istikameti de trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü sağlanıyor.

Manisa- Turgutlu yolunun 7. kilometresindeki kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun birer şeridinden izin veriliyor.

Fatsa-Ordu-Piraziz yolunun 16. kilometresinde Cevizdere Köprüsü'nün Trabzon yönü trafiğe kapatılarak ulaşım, Samsun yönündeki köprüden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Mersin-Adana yolunun (Serbest Bölge mevkisi) 0-3. kilometrelerinde üstyapı-yapı-onarım ve köprülü kavşak yapım, İskilip-Çorum yolunun 20 ve 24. kilometrelerinde yol yapım ve Kayseri-Sivas yolunun 19-21. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü sağlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber