TRT spikerinin mahrem görüntüleri veren eski eş Albaymış

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 07 Haziran 2007 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TRT sunucusu Fulin Arıkan'ın iç çamaşırlı çekilmiş fotoğraflarını internete vermekle suçladığı eşinin, GATA'da görevli Albay rütbeli bir profesör olduğu ortaya çıktı.

Fulin Arıkan'ın geçtiğimiz yıl boşandığı Albay Kaan Erler, uzun süre Ankara'daki GATA'da görev yaptı ve geçtiğimiz aylarda da tayinini İstanbul Haydarpaşa GATA'ya aldırdı. Albay Erler halen aynı hastanenin Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görev yapıyor.

FOTOGRAFLARI ESKİ EŞİM İNTERNETE VERDİ

İnternete verilen fotoğraflarının bir yıl önce boşandığı eski eşi profesör Kaan Erler'in yaydığını belirten Fulin Arıkan, "Bu fotoğraflar bir yıl önce boşandığım, aynı zamanda profesör doktor olan eski eşim Kaan Erler tarafından internet ortamına dağıtılmıştır" demişti. Arıkan'ın eşinin bir TSK mensubu olduğunu gizlemesi dikkat çekti.

Cumhuriyet Savcılığı'na başvurduğunu kaydeden Arıkan, fotoğrafların çekildiği yerin Kaan Erler ile evliyken yaşadığı yatak odası olduğunu, hayattaki en büyük hatasının Albay Kaan Erler ile evlenmek olduğunu çünkü eşinin hasta olduğunu söyledi.

İddialar karşısında Kaan Erler ise bir gazeteye yaptığı açıklamada olayla ilgisinin olmadığını söylerken Haydarpaşa GATA'dan kendisine ulaşılamıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği görevlileri, "Hoca sabah sivillerini giydi çıktı. Kendisine ulaşamıyoruz" açıklamasında bulundu. Erler'e telefonla da ulaşılamıyor.

Bu arada, fotoğrafların TRT sitesinin 'Aktif Hattı'na gönderilmesi üzerine önceki akşam ekrana çıkarılmayan Arıkan, "İşime bir süre kendi isteğimle ara verdim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber