Postacılar üniformalarıyla havuza atladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2007 21:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- ŞİKAYETLERDEN BUNALAN POSTACILARIN HAVUZ EYLEMİ

- PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ'NE YAPILAN ŞİKAYETLERDEN BUNALAN MANİSALI POSTACILAR ÜNİFORMALARIYLA HAVUZA ATLADI

(FOTOĞRAFLI)

ÖZCAN AYDIN- ÖMER USTABAŞ

MANİSA (İHA) - Posta gönderimlerinin gecikmesinden dolayı artan şikayetlerden bunalan Manisalı postacılar, üniformalarıyla havuza atladı.

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nde çalışan bir gurup postacı, son dönemde Manisa kamuoyunda kendileriyle ilgili artan şikayetlerin nedenini açıklamak ve personel alımına karşı çıkanları protesto amacıyla Manolya Meydanı'nda toplandı. Ayakkabı ve çoraplarını çıkarmaya başlayan postacılar çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında havuza atladılar.

Türk Haber-Sen Manisa Şubesi Başkanı Halil İbrahim Duman, beline kadar ıslandığı havuzda basın açıklaması yaptı. Çalışanlar adına konuşan Duman, şu an postanede 380 kişinin çalıştığını belirterek "Normal şartlarda 600 kişi olması gerekiyor. Emekli olanların yerine yenileri alınmadığı için artık iş yapılamaz duruma geldi. Manisa halkına en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Gişelerde, sokaklar ve gittiğimiz adreslerde kötü hakaretlere maruz kalmaktan bıktık. Kurum yetkililerine sesleniyoruz, personel

eksikliğini giderin" dedi.

Türk Haber-Sen Şube Başkanı Halil İbrahim Duman, Fethullah Çakmakçı, Şaban Everek ve Mehmet Gürbüz isimli postacılar daha sonra havuzda yüzdüler. Manisalı vatandaşların alkışlarla destek verdiği postacılar, "Denize gitmeye vaktimiz yok, hem protestomuzu yaptık hem de serinledik" dediler.

Postacılar, taleplerinin yerine getirilmemesi halinde 22 Temmuz'dan sonra da eylemlerine devam edeceklerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber