Hangi Dersaneye Gitmeliyim?

Memurlar.net ziyaretçilerinin önemli bir bölümünü sınavlar hazırlanan adaylar oluşturmaktadır. Sınavlara hazırlanan adayların sık sık "Hangi kursa gitmeliyim?" şeklinde sitemize yönelttikleri sorulara en doğru cevap diğer adayların yapacakları değerlendirmelerdir. İşte bu değerlendirme ortamının alt yapısını oluşturmak ve kurs-aday birlikteliğine zemin oluşturmak amacıyla "Kurs" servisi bugün itibariyle yayıma açılmıştır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Haziran 2007 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üç haftadır kayıt aldığımız ve üzerinde çalıştığımız bu projede bugün itibariyle 100'ü aşkın kurs, sisteme, kendi isteğiyle kayıt olmuştur. Sisteme kayıt olan her kurs, kayıt esnasında yetkili isim olarak belirtilen kişiyle görüşülerek sisteme eklenmiştir.

ADAYLARIN BİLGİ PAYLAŞIMI

Şuanki sistemde, adayların değerlendirme yapabilmeleri için, şu hizmetler bulunmaktadır:
1- Adaylar kurslar hakkında yorumda bulunabilecektir. Ancak tüzel kişiliğe hakaret niteliği taşıyacak hiçbir yorum onaylanmayacaktır.
2- Sadece memurlar.net üyeleri sisteme kayıt olan kursları 5 yıldız üzerinden değerlendirecektir. Ay sonunda en çok yıldız alan firmalar ziyaretçilere duyurulacaktır.

KURSLARA SUNULAN İMKANLAR

Kurs sahiplerinin kendilerini en doğru bir şekilde adaylara tanıtabilmesi içinde sistemde bir çok özellik bulunmaktadır. Bu özellikler şu şekildedir:
1- Her kurs sisteme logosunu, kursa ait fotoğrafları, kursa ait bir değerlendirmeyi girebilmektedir.
2- Kurslar bir süre sonra kampanyalarını da sisteme girebilecektir. Kurs ana sayfasında, adaylar, kampanyası olan firmalara ulaşabilecektir.
3- Kadrosuna güvenen kurslar personelini sisteme girebilmektedir.
4- İsteyen kurslar sınavlarda birinci olan öğrencileri için, sınav sonuç belgelerini sisteme ekleyerek tüm adaylara duyurabilecektir.
5- Bir süre sonra isteyen kurslar http://kitap.memurlar.net bölümüyle ilişkili bir şekilde yayımlarını sisteme ekleyebilecektir.

Sisteme kayıt olurken istenen verileri girilmesi adayların kursunuza ilişkin yapacağı değerlendirmeyi etkileyecektir. Memurlar.net yetkili personel ve adres bilgilerini girmeyen kursların kayıtlarını otomatik olarak silmektedirt.

ÖNERİLERİNİZ

Üç haftadır üzerinde çalışan bu projeye ilişkin önerilerinizi yorum bölümünden veya [email protected] adresinden bizlere iletebilirsiniz.

Sistemin, adaylara, daha doğru bir değerlendirme yapabilmelerine imkan sağlayan bir alt yapı oluşturmasını temenni ediyoruz.

Kurs servisine http://kurs.memurlar.net adresi üzerinden ulaşılabilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber