Turkcell'den 10 bin burs

Kaynak : Tercüman
Haber Giriş : 16 Haziran 2007 12:15, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

?'Kardelenler'' projesi kapsamında, gelecek eğitim yılından başlayarak burs sayısını 2 kat artıracak olan Turkcell, her yıl 10 bin kız öğrenciye burs verecek

TURKCELL Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin (ÇYDD) ?'Kardelenler'' projesi kapsamında, gelecek eğitim yılından başlayarak burs sayısını 2 katına çıkararak, 10 bin kız öğrenciye burs vereceklerini bildirdi. Kardelenler projesinin 7. yılı dolayısıyla Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen törende konuşan Ciliv, Edirne'den Kars'a çocukların hayalleri gerçek olursa, Türkiye'nin hayallerinin gerçek olacağını bildiklerini söyledi.

Ülkeye hizmet

Ciliv, şöyle konuştu: ?Bu ülkede kazandıklarımızı bu ülkeye vermenin en iyi yollarını arıyoruz. Kızlarımızın başarıları göğsümüzü kabartıyor, ama sorumluluğumuzu da artırıyor. Onların başarıları bu projeyi daha da geliştirmemizi sağladı. Daha büyük bir kaynağı onlara aktarmamızın yolunu açtı. Bu nedenle önümüzdeki eğitim yılından başlayarak vereceğimiz burs sayısını 2 katına çıkarıyoruz. Her sene 5 bin yerine tam 10 bin kızımıza burs vereceğiz.?

12 bin 300 öğrenci

Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün de, hem 7'nci yılını kutladıkları, hem de yeni bir aşamasını paylaştıkları projenin 32 ilde 5 bin kıza burs ile başladığını, 81 ilde devam eden proje çerçevesinde şimdiye kadar 12 bin 300 kıza burs verdiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber